Taco med paneret fisk

taco med panert fisk airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 450g valgfri fisk, 11 stk.  (8 ccm tykke strimler)
  • 50g majsmel
  • 1/2 tsk. stødt spidskommen
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • Madlavningsspray/olie
  • Tortillas
  • Tartar saus
  • Limebåde

INGREDIENSER

  • 450g valgfri fisk, 11 stk.  (8 cm tykke strimler)
  • 50g majsmel
  • 1/2 tsk. stødt spidskommen
  • 1/2 tsk. chilipulver
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • Madlavningsspray/olie
  • Tortillas
  • Tartar saus
  • Limebåde

FREMGANGSMÅDE

1.  SKÆR fisken i 11 strimler med 8 cm tykkelse.

2.  BLAND majsmel og krydderier sammen i en lille skål.

3.  VEND fiskestrimlerne med krydret majsmel. Stil til side i køleskabet.

4.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.

5.  SPRAY fisken med lidt madlavningsspray og læg strimlerne i madkurven.

6.  VÆLG Seafood, juster tiden til 7 minutter, og tryk Start/Pause.

7.  VEND fisken halvvejs i tilberedningen.

8.  SERVER fisken på tortillas med tatarsauce og lidt lime.

Ingredients

Directions

Taco med paneret fisk
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.