![ikon airfryer oppskrifter](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/ikon-airfryer-oppskrifter-370x400.png?media=1720061550)
SERVERING
4-5
Portioner
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
ARBEJDE
10
Minutter
![airfryer oppskrifter klokke](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/04/airfryer-oppskrifter-klokke-370x400.png?media=1720061550)
STEGETID
7
Minutter
INGREDIENSER
- 450g valgfri fisk, 11 stk. (8 cm tykke strimler)
- 50g majsmel
- 1/2 tsk. stødt spidskommen
- 1/2 tsk. chilipulver
- 1/2 tsk. hvidløgspulver
- 1/2 tsk. løgpulver
- 1/2 tsk. salt
- 1/4 tsk. sort peber
- Madlavningsspray/olie
- Tortillas
- Tartar saus
- Limebåde
![Cosori airfryer](https://usercontent.one/wp/cosori.dk/wp-content/uploads/2021/03/Cosori-air-fryer-400x400.png?media=1720061550)
FREMGANGSMÅDE
1. SKÆR fisken i 11 strimler med 8 cm tykkelse.
2. BLAND majsmel og krydderier sammen i en lille skål.
3. VEND fiskestrimlerne med krydret majsmel. Stil til side i køleskabet.
4. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 177°C, og tryk Start/Pause.
5. SPRAY fisken med lidt madlavningsspray og læg strimlerne i madkurven.
6. VÆLG Seafood, juster tiden til 7 minutter, og tryk Start/Pause.
7. VEND fisken halvvejs i tilberedningen.
8. SERVER fisken på tortillas med tatarsauce og lidt lime.