
SERVERING
2-3
Portioner

ARBEJDE
3
Minutter

STEGETID
5
Minutter
INGREDIENSER
- 1 1/2 tsk. salt
- 1 tsk. paprikakrydderi
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. provence krydderi
- 1 tsk. chilipulver
- 1/2 tsk. løgpulver
- 1/4 tsk. cayennepeber
- 1/4 tsk. sort peber
- 1/4 tsk. tørret timian
- 450g store rejer, pillede
- 1 1/2 spsk. olivenolie
- Limebåde, for servering

FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 190°C, og tryk på Start/Pause.
2. BLAND alle krydderierne sammen i en stor skål. Sæt til side.
3. HÆLD olivenolje på hver reje, indtil den er jævn.
4. VEND krydderiblandingen på hver reje og sørg for at den er godt blandet.
5. LÆG rejerne i madkurven på airfryeren.
6. VÆLG Seafood, juster tiden til 5 minutter og tryk på Start/Pause .
7. RYST kurvene halvvejs gennem tilberedningen (Rystepåmindelsesfunktionen fortæller dig, hvornår).
8. SERVER med limebåde.