Krabbekager

Krabbekaker airfryer oppskrifter cosori
Rating

INGREDIENSER 

REMOULADE

  • 60g mayonnaise
  • 1 tsk. kapers, vasket
  • 1/2 spsk. sød sylteagurk, hakket
  • 1/2 spsk. rødløg, finthakket
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. dijonsennep
  • Salt og peber

KRABBEKAGER

  • 1 stort æg, pisket
  • 1 1/4 spsk. mayonnaise
  • 3/4 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. Worcestershire sauce
  • 1 tsk. Old Bay krydderi
  • 1/4 tsk. salt
  • En knivspids peber
  • En knivspids cayennepeber
  • 30g selleri i tern
  • 30g rød paprika i tern
  • 2 spsk. frisk persille, finthakket
  • 225g krabbekød
  • 30g panko brødkrummer
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

REMOULADE

  • 60g mayonnaise
  • 1 tsk. kapers, vasket
  • 1/2 spsk. sød sylteagurk, hakket
  • 1/2 spsk. rødløg, finthakket
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 1/2 tsk. dijonsennep
  • Salt og peber

KRABBEKAGER

  • 1 stort æg, pisket
  • 1 1/4 spsk. mayonnaise
  • 3/4 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. Worcestershire sauce
  • 1 tsk. Old Bay krydderi
  • 1/4 tsk. salt
  • En knivspids peber
  • En knivspids cayennepeber
  • 30g selleri i tern
  • 30g rød paprika i tern
  • 2 spsk. frisk persille, finthakket
  • 225g krabbekød
  • 30g panko brødkrummer
  • Madlavningsspray/olie

 

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND remouladens ingredienser godt i en skål. Sæt til side.

2.  PISK æg, mayonnaise, sennep, Worcestershire sauce, Old Bay, salt, peber cayennepeber, selleri, paprika og persille sammen.

3.  LÆG forsigtigt krabbekødet til æggeblandingen og bland godt.

4.  VEND brødkrummerne med krabbeblandingen og bland godt sammen.

5.  FORM krabbeblandingen til 4 kager og lad den køle af i køleskabet i 30 minutter.

6.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

7.  LÆG bagepapir i madkurvene. Sprøjt krabbekagerne med madlavningsspray/olie og læg dem forsigtigt i madkurven.

8.  STEG krabbekagerne ved 200°C i 8 minutter, indtil de er gyldenbrune.

9.  VEND krabbekagerne halvvejs i tilberedningen.

10.  SERVER med remoulade.

Ingredients

Directions

Krabbekager
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.