SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
35
Minutter
STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
REMOULADE
- 60g mayonnaise
- 1 tsk. kapers, vasket
- 1/2 spsk. sød sylteagurk, hakket
- 1/2 spsk. rødløg, finthakket
- 1/2 spsk. citronsaft
- 1/2 tsk. dijonsennep
- Salt og peber
KRABBEKAGER
- 1 stort æg, pisket
- 1 1/4 spsk. mayonnaise
- 3/4 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. Worcestershire sauce
- 1 tsk. Old Bay krydderi
- 1/4 tsk. salt
- En knivspids peber
- En knivspids cayennepeber
- 30g selleri i tern
- 30g rød paprika i tern
- 2 spsk. frisk persille, finthakket
- 225g krabbekød
- 30g panko brødkrummer
- Madlavningsspray/olie
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND remouladens ingredienser godt i en skål. Sæt til side.
2. PISK æg, mayonnaise, sennep, Worcestershire sauce, Old Bay, salt, peber cayennepeber, selleri, paprika og persille sammen.
3. LÆG forsigtigt krabbekødet til æggeblandingen og bland godt.
4. VEND brødkrummerne med krabbeblandingen og bland godt sammen.
5. FORM krabbeblandingen til 4 kager og lad den køle af i køleskabet i 30 minutter.
6. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
7. LÆG bagepapir i madkurvene. Sprøjt krabbekagerne med madlavningsspray/olie og læg dem forsigtigt i madkurven.
8. STEG krabbekagerne ved 200°C i 8 minutter, indtil de er gyldenbrune.
9. VEND krabbekagerne halvvejs i tilberedningen.
10. SERVER med remoulade.