Steg med broccoli- og tomatgratin

Steg med broccoli- og tomatgratin airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields2 Servings
Stegen
 2 stk. entrecote á 180 g stk* (eller rygbøf), stuetempereret
 Salt og peber
 Ghee, smeltet smør
Gratinen
 1 broccoli (ca. 200 g)
 80 g cherrytomater
 1 æg
 2 dl creme fraiche
 1 hvidløgsfed, presset
 1 tsp timian
 100 g revet ost
 0,25 tsp salt
 0,50 tsp sort peber
1

Tag kødet ud, så det kan nå stuetemperatur.

2

Skær broccolien i små stykker, og halver tomaterne.

3

Pisk æg, creme fraiche, hvidløg og krydderier sammen. Bland osten og grøntsagerne i.

4

Hæld blandingen i en lille ovnfast form, og tryk grøntsagerne ned.

5

Sæt formen i Zone 1, og indstil til 150°C i 20 min eller indtil broccolien er blød.

Steg med broccoli- og tomatgratin airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry nyhed, madkurv

6

Tør stegen af med køkkenrulle. Pensl med smeltet smør og krydr på begge sider. Brug gerne et kødtermometer for bedste resultat*.

7

Læg stegen i Zone 2, og indstil til 200°C i 6 min eller indtil stegen har nået den ønskede kernetemperatur. Tag stegene ud af kurven, og lad dem hvile i mindst 5 minutter før servering.

Medium rare: 60–65°C
Medium: 65–70°C
Medium well done: 70°C
Well done: 75°C

** For bedste resultat på kødet anbefales en lidt tykkere kødstykke, så kødet kan få en fin skorpe uden at blive overstegt.

Ingredients

Stegen
 2 stk. entrecote á 180 g stk* (eller rygbøf), stuetempereret
 Salt og peber
 Ghee, smeltet smør
Gratinen
 1 broccoli (ca. 200 g)
 80 g cherrytomater
 1 æg
 2 dl creme fraiche
 1 hvidløgsfed, presset
 1 tsp timian
 100 g revet ost
 0,25 tsp salt
 0,50 tsp sort peber

Directions

1

Tag kødet ud, så det kan nå stuetemperatur.

2

Skær broccolien i små stykker, og halver tomaterne.

3

Pisk æg, creme fraiche, hvidløg og krydderier sammen. Bland osten og grøntsagerne i.

4

Hæld blandingen i en lille ovnfast form, og tryk grøntsagerne ned.

5

Sæt formen i Zone 1, og indstil til 150°C i 20 min eller indtil broccolien er blød.

Steg med broccoli- og tomatgratin airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry nyhed, madkurv

6

Tør stegen af med køkkenrulle. Pensl med smeltet smør og krydr på begge sider. Brug gerne et kødtermometer for bedste resultat*.

7

Læg stegen i Zone 2, og indstil til 200°C i 6 min eller indtil stegen har nået den ønskede kernetemperatur. Tag stegene ud af kurven, og lad dem hvile i mindst 5 minutter før servering.

Medium rare: 60–65°C
Medium: 65–70°C
Medium well done: 70°C
Well done: 75°C

** For bedste resultat på kødet anbefales en lidt tykkere kødstykke, så kødet kan få en fin skorpe uden at blive overstegt.

Notes

Steg med broccoli- og tomatgratin
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.