Scones med jordbærcreme

Scones med jordbær airfryer
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 270 g mel
  • 50 g sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 6 spsk. smør, koldt, skåret
  • 100 g friske jordbær, skåret i skiver
  • 1,2 dl piskefløde
  • 2 store æg
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 tsk. vand

INGREDIENSER

  • 270 g mel
  • 50 g sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 6 spsk. smør, koldt, skåret
  • 100 g friske jordbær, skåret i skiver
  • 1,2 dl piskefløde
  • 2 store æg
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 tsk. vand

                    FREMGANGSMÅDE

1.  SIGT mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.

2.  SKÆR smørret ud i melet og saml det med en wienerbrødsmixer eller med hænderne, indtil blandingen minder om bløde grove krummer.

3.  BLAND jordbærerne i melblandingen. Sæt til side.

4.  PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.

5.  BLAND flødeblandingen i melblandingen og saml dejen. Rul derefter dejen ud til en tykkelse på 4 cm.

6.  UDFORM scones med en rund kageudstikker eller udstik med et glas.

7.  PENSEL scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk vand.

8.  VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

9.  LÆG bagepapir ind i madkurven og læg scones på papiret inde i kurven.

10. BAG scones ovenpå bagepapiret og bag dem i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.

Ingredients

 270 g Mel
 50 g Sukker
 2 tsp Bagepulver
  tsp Salt
 6 tbsp Smør (koldt)
 100 g Friske jordbær (hakket)
 1,20 drops flødeskum
 2 qts Store æg
 2 tsp Vaniljeekstrakt
 1 tsp Vand

Directions

1

Sigt mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.

Gir 5 porsjoner

2

Skær smørret i melet med en wienerbrødsmixer eller hænderne, indtil blandingen minder om groft krummer.

3

BLAND jordbærene i melblandingen. Sæt til side.

4

PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.

5

BLAND flødeblandingen i melblandingen til den er godt blandet og rul derefter dejen ud til en tykkelse på 4 cm.

6

BRUG en rund kageudstikker til at skære scones.

7

PENSEL scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk vand. Sæt til side.

8

VÆLG Forvarm på Cosori airfryer, juster til 180 °C og tryk på start/pause .

9

LÆG bagepapir i madkurven på den forvarmede airfryer.

10

LÆG scones ovenpå bagepapiret og bag dem i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.

Notes

Scones med jordbærcreme
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.