SERVERING
6
Scones
ARBEJDE 10
Minutter
BAGETID
12
Minutter
INGREDIENSER
- 270 g mel
- 50 g sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 6 spsk. smør, koldt, skåret
- 100 g friske jordbær, skåret i skiver
- 1,2 dl piskefløde
- 2 store æg
- 2 tsk. vaniljeekstrakt
- 1 tsk. vand
FREMGANGSMÅDE
1. SIGT mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.
2. SKÆR smørret ud i melet og saml det med en wienerbrødsmixer eller med hænderne, indtil blandingen minder om bløde grove krummer.
3. BLAND jordbærerne i melblandingen. Sæt til side.
4. PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.
5. BLAND flødeblandingen i melblandingen og saml dejen. Rul derefter dejen ud til en tykkelse på 4 cm.
6. UDFORM scones med en rund kageudstikker eller udstik med et glas.
7. PENSEL scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk vand.
8. VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
9. LÆG bagepapir ind i madkurven og læg scones på papiret inde i kurven.
10. BAG scones ovenpå bagepapiret og bag dem i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.
Ingredients
Directions
Sigt mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.
Gir 5 porsjoner
Skær smørret i melet med en wienerbrødsmixer eller hænderne, indtil blandingen minder om groft krummer.
BLAND jordbærene i melblandingen. Sæt til side.
PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.
BLAND flødeblandingen i melblandingen til den er godt blandet og rul derefter dejen ud til en tykkelse på 4 cm.
BRUG en rund kageudstikker til at skære scones.
PENSEL scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk vand. Sæt til side.
VÆLG Forvarm på Cosori airfryer, juster til 180 °C og tryk på start/pause .
LÆG bagepapir i madkurven på den forvarmede airfryer.
LÆG scones ovenpå bagepapiret og bag dem i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.