Sandwich med oksekød

Sandwich med biff airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 1 entrecôte (500g), udbenet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 ts sort peber
  • 1 1/4 dl creme fraiche
  • 3 spsk kogt hvid peberrod, drænet
  • 2 tsk purløg, finthakket
  • 1 lille skalotteløg, hakket
  • 1/2 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • Ristede ruller med sesamfrø (til servering)
  • Ruccola (for servering)
  • Skalotteløg – skiver (for servering)

INGREDIENSER

  • 1 entrecôte (500g), udbenet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 ts sort peber
  • 1 1/4 dl creme fraiche
  • 3 spsk kogt hvid peberrod, drænet
  • 2 tsk purløg, finthakket
  • 1 lille skalotteløg, hakket
  • 1/2 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • Ristede ruller med sesamfrø (til servering)
  • Ruccola (for servering)
  • Skalotteløg – skiver (for servering)

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk på Start/Pause.

2.  VEND oksekød med olivenolie og smag til med salt og peber.

3.  LÆG oksekød i den forvarmede airfryeren.

4.  VÆLG Biff og tryk Start/Pause.

5.  BLAND creme fraiche, peberrod, purløg, skalotteløg og citronsaft sammen i en lille skål.

6.  KRYDRET peberrodscreme med salt og peber efter smag.

7.  FJERN kødet fra madkurven, når du er færdig med tilberedning, og lad det hvile i 5 til 10 minutter, inden det skæres.

8.  SAMMENSÆT VENGLIST en sandwich ved at tilsætte lidt peberrodscreme på den ene halvdel sammen med rucola, snittede skalotteløg og skiver oksekød.

Ingredients

Directions

Sandwich med oksekød
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.