SERVERING
2
Portioner
ARBEJDE
5
Minutter
STEGETID
6
Minutter
INGREDIENSER
- 1 entrecôte (500g), udbenet
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. salt
- 1/2 ts sort peber
- 1 1/4 dl creme fraiche
- 3 spsk kogt hvid peberrod, drænet
- 2 tsk purløg, finthakket
- 1 lille skalotteløg, hakket
- 1/2 tsk. citronsaft
- Salt og peber
- Ristede ruller med sesamfrø (til servering)
- Ruccola (for servering)
- Skalotteløg – skiver (for servering)
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk på Start/Pause.
2. VEND oksekød med olivenolie og smag til med salt og peber.
3. LÆG oksekød i den forvarmede airfryeren.
4. VÆLG Biff og tryk Start/Pause.
5. BLAND creme fraiche, peberrod, purløg, skalotteløg og citronsaft sammen i en lille skål.
6. KRYDRET peberrodscreme med salt og peber efter smag.
7. FJERN kødet fra madkurven, når du er færdig med tilberedning, og lad det hvile i 5 til 10 minutter, inden det skæres.
8. SAMMENSÆT VENGLIST en sandwich ved at tilsætte lidt peberrodscreme på den ene halvdel sammen med rucola, snittede skalotteløg og skiver oksekød.