New York oksekød med chimichurri

New York oksekød chimichurri
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

CHIMICHURRI SOVS

  • 60 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 15g basilikum
  • 15g koriander
  • 15g persille
  • 4 ansjosfileter
  • små skalotteløg
  • 1 fed pillede hvidløg
  • 1 citron, juice
  • En knivspids chilipulver

OKSEKØD

  • 2 tsk. vegetabilsk olie
  • 1 New York stribet oksekød (500g)
  • Salt og peber

INGREDIENSER

CHIMICHURRI SOVS

  • 60 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 15g basilikum
  • 15g koriander
  • 15g persille
  • 4 ansjosfileter
  • små skalotteløg
  • 1 fed pillede hvidløg
  • 1 citron, juice
  • En knivspids chilipulver

OKSEKØD

  • 2 tsk. vegetabilsk olie
  • 1 New York stribet oksekød (500g)
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND alle ingredienserne til Chimichurri saucen i en blender og bland indtil den ønskede konsistens er nået.

2.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk på Start/Pause.

3.  GNID vegetabilsk olie på oksekøden og smag til med salt og peber.

4.  LÆG oksekød i den forvarmede airfryeren.

5.  VÆLG Bøf, juster tiden til 6 minutter (medium rare), og tryk Start/ Pause.

6.  LAD oksekødet hvile i 5 minutter når du er færdig. Skær derefter i skiver, top med Chimichurri sovs, og server.

Ingredients

Directions

Notes

New York oksekød med chimichurri
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.