SERVERING
2
Portioner
ARBEJDE
10
Minutter
STEKETID
6
Minutter
INGREDIENSER
CHIMICHURRI SOVS
- 60 ml ekstra jomfru olivenolie
- 15g basilikum
- 15g koriander
- 15g persille
- 4 ansjosfileter
- små skalotteløg
- 1 fed pillede hvidløg
- 1 citron, juice
- En knivspids chilipulver
OKSEKØD
- 2 tsk. vegetabilsk olie
- 1 New York stribet oksekød (500g)
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND alle ingredienserne til Chimichurri saucen i en blender og bland indtil den ønskede konsistens er nået.
2. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk på Start/Pause.
3. GNID vegetabilsk olie på oksekøden og smag til med salt og peber.
4. LÆG oksekød i den forvarmede airfryeren.
5. VÆLG Bøf, juster tiden til 6 minutter (medium rare), og tryk Start/ Pause.
6. LAD oksekødet hvile i 5 minutter når du er færdig. Skær derefter i skiver, top med Chimichurri sovs, og server.