Bland ingredienserne til marinaden i en mellemstor skål eller plastikpose.
Skær kyllingen i strimler og læg den ned sammen med marinaden. Bland grundigt. Lad marinere ved stuetemperatur i mindst 30 minutter.
Vask eller skræl kartoflerne og skær dem i tynde stave, cirka 0,5 cm tykke. Læg dem i en skål med vand og skyl for at fjerne noget af stivelsen. Det vil gøre dem sprødere. Tør derefter af med køkkenrulle eller et rent køkkenrulle.
Tør skålen af og kom kartoflerne tilbage i. Hæld olie, salt og peber i. Bland grundigt.
Læg kyllingen i Zone 1-kurven og sæt den til 200°C i 15 min.
Læg pommes frites i Zone 2-kurven og indstil til 180°C i 15 min.
Vend kylling og fritter halvvejs.
Server kylling og fritter sammen med tzatziki, salat og eventuelt i brød.
Ingredients
Directions
Bland ingredienserne til marinaden i en mellemstor skål eller plastikpose.
Skær kyllingen i strimler og læg den ned sammen med marinaden. Bland grundigt. Lad marinere ved stuetemperatur i mindst 30 minutter.
Vask eller skræl kartoflerne og skær dem i tynde stave, cirka 0,5 cm tykke. Læg dem i en skål med vand og skyl for at fjerne noget af stivelsen. Det vil gøre dem sprødere. Tør derefter af med køkkenrulle eller et rent køkkenrulle.
Tør skålen af og kom kartoflerne tilbage i. Hæld olie, salt og peber i. Bland grundigt.
Læg kyllingen i Zone 1-kurven og sæt den til 200°C i 15 min.
Læg pommes frites i Zone 2-kurven og indstil til 180°C i 15 min.
Vend kylling og fritter halvvejs.
Server kylling og fritter sammen med tzatziki, salat og eventuelt i brød.