Skær flæsket i ca. 1 cm tykke skiver. Salt rigeligt på begge sider.
Læg dem i Zone 1. Kødet vil krympe under tilberedningen, men sørg for at lægge fedtkanten øverst, så den bliver sprød. Indstil til 200°C i 15 minutter. Vend og tilbered i yderligere 15 minutter. Flæsket er færdigt, når det har fået godt med farve og fedtet er sprødt.
Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg dem i en skål med olie og krydderier. Bland grundigt. Læg dem i Zone 2 og indstil til 180°C i 20 minutter. Vend efter halvdelen af tiden.
Lav sovsen imens ved at varme fløden op i en kasserolle på middelhøj varme. Lad det simre, indtil den bliver cremet. Tilsæt persille og smag til med salt, peber og citronsaft.
Server flæsket med de ristede kartofler og persillesovsen.
Ingredients
Directions
Skær flæsket i ca. 1 cm tykke skiver. Salt rigeligt på begge sider.
Læg dem i Zone 1. Kødet vil krympe under tilberedningen, men sørg for at lægge fedtkanten øverst, så den bliver sprød. Indstil til 200°C i 15 minutter. Vend og tilbered i yderligere 15 minutter. Flæsket er færdigt, når det har fået godt med farve og fedtet er sprødt.
Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg dem i en skål med olie og krydderier. Bland grundigt. Læg dem i Zone 2 og indstil til 180°C i 20 minutter. Vend efter halvdelen af tiden.
Lav sovsen imens ved at varme fløden op i en kasserolle på middelhøj varme. Lad det simre, indtil den bliver cremet. Tilsæt persille og smag til med salt, peber og citronsaft.
Server flæsket med de ristede kartofler og persillesovsen.