Læg grøntsagerne i Grandzone. Sæt den på 200°C i 12 min.
Bland ingredienserne til kødbollerne i en skål. Gerne med hænderne.
Form farsen til ca. 2,5 cm store kødboller med våde hænder.
Tag grøntsagerne op med en tang og fjern skallen fra hvidløget (det er nemmest at presse dem ud) og læg i en blender eller direkte i en gryde og blend med en stavblender. Du vælger selv, hvor rustik du vil have den. Krydr med salt, peber, balsamicocreme og basilikum. Lad det koge op og smag til derefter.
Spray eller pensl Grandzone-kurven med olie og læg kødbollerne i med mellemrum mellem dem. Pensl dem med olie og indstil Grandzone på 200°C i 12 min. Vend kødbollerne efter halvdelen af tiden.
Server kødbollerne med salat, pasta eller zoodles. Top med saucen, bøffelmozzarella, frisk basilikum og friskkværnet sort peber.
Ingredients
Directions
Læg grøntsagerne i Grandzone. Sæt den på 200°C i 12 min.
Bland ingredienserne til kødbollerne i en skål. Gerne med hænderne.
Form farsen til ca. 2,5 cm store kødboller med våde hænder.
Tag grøntsagerne op med en tang og fjern skallen fra hvidløget (det er nemmest at presse dem ud) og læg i en blender eller direkte i en gryde og blend med en stavblender. Du vælger selv, hvor rustik du vil have den. Krydr med salt, peber, balsamicocreme og basilikum. Lad det koge op og smag til derefter.
Spray eller pensl Grandzone-kurven med olie og læg kødbollerne i med mellemrum mellem dem. Pensl dem med olie og indstil Grandzone på 200°C i 12 min. Vend kødbollerne efter halvdelen af tiden.
Server kødbollerne med salat, pasta eller zoodles. Top med saucen, bøffelmozzarella, frisk basilikum og friskkværnet sort peber.