Kalkunburgere med asiatisk kål

kalkunburgere airfyrer
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

ASIATISK KÅL

  • 180g kål, strimlet
  • 1/4 lille rødløg, tynde skiver
  • 1/2 gulerod, revet
  • 2 forårsløg, tynde skiver
  • 2 spsk. koriander, hakket
  • 2 spsk. riseddike
  • 2 spsk. sojasovs
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. mayonnaise
  • Salt og peber

KALKUNBURGERE

  • 450g kalkun
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 Ingefær (2,5 cm – revet)
  • 2 forårsløg, hakket
  • 2 spsk. hoisinsaus
  • 1 spsk. sojasovs
  • 2 spsk. Sambal Oelek
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 120g panko brødkrummer

INGREDIENSER

ASIATISK KÅL

  • 180g kål, strimlet
  • 1/4 lille rødløg, tynde skiver
  • 1/2 gulerod, revet
  • 2 forårsløg, tynde skiver
  • 2 spsk. koriander, hakket
  • 2 spsk. riseddike
  • 2 spsk. sojasovs
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. mayonnaise
  • Salt og peber

KALKUNBURGERE

  • 450g kalkun
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 Ingefær (2,5 cm – revet)
  • 2 forårsløg, hakket
  • 2 spsk. hoisinsaus
  • 1 spsk. sojasovs
  • 2 spsk. Sambal Oelek
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 120g panko brødkrummer

FREMGANGSMÅDE

ASIATISK KÅL

1.  BLAND kål, løg, gulerødder, forårsløg og koriander sammen i en stor skål.

2.  PISK eddike, sojasovs, farin, sesamolie, mayonnaise, salt og peber sammen i en lille skål.

3.  KOM grøntsagerne i eddikedressingen og lad kålen marinere i 30 minutter.

KALKUNBURGERE

1.  BLAND alle burgeringredienserne sammen i en stor skål, indtil de er godt blandet.

2.  FORM kalkunblandingen til 4 lige store burgere og stil dem på køl til afkøling.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

4.  LÆG kalkunburgerne i madkurven.

5.  BAG i 10 minutter på 200°C.

6.  SERVER på hamburgerbrød med asiatisk kål.

Ingredients

Directions

Kalkunburgere med asiatisk kål
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.