SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
35
Minutter
STEGETID
10
Minutter
INGREDIENSER
ASIATISK KÅL
- 180g kål, strimlet
- 1/4 lille rødløg, tynde skiver
- 1/2 gulerod, revet
- 2 forårsløg, tynde skiver
- 2 spsk. koriander, hakket
- 2 spsk. riseddike
- 2 spsk. sojasovs
- 2 spsk. brun farin
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. mayonnaise
- Salt og peber
KALKUNBURGERE
- 450g kalkun
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 Ingefær (2,5 cm – revet)
- 2 forårsløg, hakket
- 2 spsk. hoisinsaus
- 1 spsk. sojasovs
- 2 spsk. Sambal Oelek
- 1/2 tsk. salt
- 1/4 tsk. sort peber
- 120g panko brødkrummer
FREMGANGSMÅDE
ASIATISK KÅL
1. BLAND kål, løg, gulerødder, forårsløg og koriander sammen i en stor skål.
2. PISK eddike, sojasovs, farin, sesamolie, mayonnaise, salt og peber sammen i en lille skål.
3. KOM grøntsagerne i eddikedressingen og lad kålen marinere i 30 minutter.
KALKUNBURGERE
1. BLAND alle burgeringredienserne sammen i en stor skål, indtil de er godt blandet.
2. FORM kalkunblandingen til 4 lige store burgere og stil dem på køl til afkøling.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
4. LÆG kalkunburgerne i madkurven.
5. BAG i 10 minutter på 200°C.
6. SERVER på hamburgerbrød med asiatisk kål.