SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
1
Time
STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 450g hakket kød
- 1/2 tsk. salt
- 1/2 tsk. sort peber
- 1 tsk. Worcestershire sovs
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 lille løg, hakket
- 1 æg, pisket
- 1 spsk. olivenolie
- 4 skiver cheddarost
- 4 små hamburgerboller
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND hakket kød, salt, sort peber, worcestershiresauce, dijonsennep, hakket løg og æg sammen, indtil det er godt blandet.
2. FORM kødet til 4 lige store burgere og sæt dem på køl i 1 time.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
4. GNID olivenolie på hver burger og læg dem i madkurven.
5. VÆLG Biff, juster tiden til 8 minutter, og tryk Start/Pause.
6. VEND burgerne halvvejs gennem tilberedningen for at sikre en jævn tilberedning.
7. TILFØJ skiver af cheddarost til hver af burgerne, når der er 1 minut tilbage af tilberedningen.
8. SERVER på små hamburgerboller.