Kanel muffins

kaffedryss muffins airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER

TOPPING

  • 1 spsk. hvidt sukker
  • 1 1/2 spsk brun farin
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. smør, smeltet
  • 3 spsk. mel

MUFFINS

  • 100 g mel
  • 50 g brun farin
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 tsk. salt
  • 1,2 dl creme fraiche
  • 3 spsk. usaltet smør, smeltet
  • 1 æg
  • 1 tsk. vanilje
  • Madlavningsspray / olie

INGREDIENSER

TOPPING

  • 1 spsk. hvidt sukker
  • 1 1/2 spsk brun farin
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. smør, smeltet
  • 3 spsk. mel

MUFFINS

  • 100 g mel
  • 50 g brun farin
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 tsk. salt
  • 1,2 dl creme fraiche
  • 3 spsk. usaltet smør, smeltet
  • 1 æg
  • 1 tsk. vanilje
  • Madlavningsspray / olie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND alle ingredienserne til topping sammen, indtil der er dannet en grov masse. Sæt til side.

2.  BLAND mel, farin, bagepulver, natron, kanel og salt sammen i en stor skål.

3.  PISK creme fraiche, smør, æg og vanilje sammen i en separat skål, indtil det er godt blandet.

4.  BLAND de våde ingredienser i det tørre, indtil det er godt blandet.

5.  VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer, og tryk Start/Pause.

6.  SMØR muffinsforme med madlavningsspray og hæld blandingen i en muffinform, indtil de er 3/4 fyldte.

7.  DRYS lidt topping ovenpå muffindejen.

8.  LÆG muffinkopperne i den forvarmede Cosori airfryer. Du skal muligvis bage ad flere omgange.

9.  BAG muffins på 180°C i 12 minutter.

Ingredients

Directions

Kanel muffins
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.