Arme riddere med vanilje og flødeost

Arme riddere med vanilje oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 1 skive briochebrød, 6 cm tyk
  • 110 g flødeost
  • 2 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 2 spsk. piskefløde
  • 3 spsk. sukker
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
  • Hakket pistacienødder
  • Ahornsirup, til servering
  • Madlavningsspray / olie

INGREDIENSER

  • 1 skive briochebrød, 6 cm tyk
  • 110 g flødeost
  • 2 æg
  • 2 spsk. mælk
  • 2 spsk. piskefløde
  • 3 spsk. sukker
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
  • Hakket pistacienødder
  • Ahornsirup, for servering
  • Madlavningsspray / olie

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

2.  LAV en åbning på langs af briocheskiven med en kniv.

3.  FYLD indersiden af åbningen med flødeost. Sæt til side.

4.  PISK æg, mælk, flødeskum, sukker, kanel og vaniljeekstrakt sammen.

5.  UDBLØD briocheskiven i æggeblandingen i 10 sekunder på hver side.

6.  SPRAY hver side af briocheskiven med madlavningsspray/olie

7.  LÆG briocheskiven i den forvarmede Cosori airfryer og steg i 10 minutter ved 180°C.

8.  FJERN derefter forsigtigt den tilberedte briocheskive fra kurven med en spatel.

9.  SERVER toppet med hakkede pistacienødder og ahornsirup.

Ingredients

Directions

Arme riddere med vanilje og flødeost
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.