SERVERING
1
Portion
ARBEJDE
4
Minutter
STEGETID
10
Minutter
INGREDIENSER
- 1 skive briochebrød, 6 cm tyk
- 110 g flødeost
- 2 æg
- 2 spsk. mælk
- 2 spsk. piskefløde
- 3 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
- Hakket pistacienødder
- Ahornsirup, for servering
- Madlavningsspray / olie
FREMGANGSMÅDE
1. VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
2. LAV en åbning på langs af briocheskiven med en kniv.
3. FYLD indersiden af åbningen med flødeost. Sæt til side.
4. PISK æg, mælk, flødeskum, sukker, kanel og vaniljeekstrakt sammen.
5. UDBLØD briocheskiven i æggeblandingen i 10 sekunder på hver side.
6. SPRAY hver side af briocheskiven med madlavningsspray/olie
7. LÆG briocheskiven i den forvarmede Cosori airfryer og steg i 10 minutter ved 180°C.
8. FJERN derefter forsigtigt den tilberedte briocheskive fra kurven med en spatel.
9. SERVER toppet med hakkede pistacienødder og ahornsirup.