
SERVERING
1-2
Portioner

ARBEJDE
15
Minutter

STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 225g hakket kød
- 30g panko brødkrummer
- 30 ml mælk
- 1 æg
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 2 tsk. tørret oregano
- 1 spsk. tørret persille
- Salt og peber
- 3 spsk. parmesanost, revet, plus mere for servering
- Madlavningsspray / olie
- Marinadesauce, til servering

FREMGANGSMÅDE
1. BLAND hakket kød, rasp, mælk, æg, krydderier, salt, peber og parmesan godt sammen.
2. FORM kødblandingen til mellemstore kugler. Stil til side i køleskabet i 10 minutter.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
4. TAG frikadeller ud af køleskabet og læg dem i madkurven. Spray frikadellerne med lidt madlavningsspray og steg ved 200°C i 8 minutter.
5. SERVERES med marinadesauce og mere revet parmesan.