Italienske frikadeller

Italienske kjøttboller airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 225g hakket kød
  • 30g panko brødkrummer
  • 30 ml mælk
  • 1 æg
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 spsk. tørret persille
  • Salt og peber
  • 3 spsk. parmesanost, revet, plus mere for servering
  • Madlavningsspray / olie
  • Marinadesauce, til servering

INGREDIENSER

  • 225g hakket kød
  • 30g panko brødkrummer
  • 30 ml mælk
  • 1 æg
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 spsk. tørret persille
  • Salt og peber
  • 3 spsk. parmesanost, revet, plus mere for servering
  • Madlavningsspray / olie
  • Marinadesauce, til servering

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND hakket kød, rasp, mælk, æg, krydderier, salt, peber og parmesan godt sammen.

2.  FORM kødblandingen til mellemstore kugler. Stil til side i køleskabet i 10 minutter.

3.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

4.  TAG krikadeller ud af køleskabet og læg dem i madkurven. Spray frikadellerne med lidt madlavningsspray og steg ved 200°C i 8 minutter.

5.  SERVERES med marinadesauce og mere revet parmesan.

 

 

Ingredients

Directions

Italienske frikadeller
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *