Klip bagepapir, så det præcis dækker bunden af Grandzone-kurven
Hak mandler og hasselnødder groft. Bland dem sammen med frøene i en skål.
Bland med resten af ingredienserne.
Rist i Grandzone ved 180°C i 10 minutter. Rør rundt efter halvdelen af tiden, så granolaen bliver jævnt ristet.
Tag granolaen ud ved at tage fat i bagepapiret på hver langside.
Lad den køle af inden servering.
Opbevar granolaen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Ingredients
Directions
Klip bagepapir, så det præcis dækker bunden af Grandzone-kurven
Hak mandler og hasselnødder groft. Bland dem sammen med frøene i en skål.
Bland med resten af ingredienserne.
Rist i Grandzone ved 180°C i 10 minutter. Rør rundt efter halvdelen af tiden, så granolaen bliver jævnt ristet.
Tag granolaen ud ved at tage fat i bagepapiret på hver langside.
Lad den køle af inden servering.
Opbevar granolaen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.