Chokolade muffins espresso

Sjokolademuffins espresso airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 135g hvedemel
  • 50g kakaopulver
  • 150g brun farin
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. espressopulver
  • 1/2 tsk. natron
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 stort æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 60 ml vegetabilsk olie
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 135g hvedemel
  • 50g kakaopulver
  • 150g brun farin
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. espressopulver
  • 1/2 tsk. natron
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 stort æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 60 ml vegetabilsk olie
  • Madlavningsspray/olie

 

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND mel, kakaopulver, sukker, bagepulver, espressopulver, natron og salt sammen i en stor skål.

2.  PISK æg, mælk, vanilje, eddike og olie i en separat skål.

3.  BLAND de våde ingredienser i det tørre, indtil det er godt blandet.

4.  SMØR muffinsformene med madlavningsspray og fyld formene med dej, indtil de er 3/4 fyldte.

5.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150°C, og tryk på Start/Pause.

6.  LÆG muffinsformene forsigtig inn i madkurven. Måske du bliver nød til at bage dem over flere omgange.

7.  VÆLG Dessert, juster tiden til 15 minutter, og tryk Start/Pause.

 

 

Ingredients

Directions

Chokolade muffins espresso
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.