Bagt æg i kop

bægt egg i kopp airfryer opskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER

  • 3 æg
  • 6 skiver røget bacon
  • 60 g spinat, skyllet
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk. parmesanost, revet
  • Salt og pepper
  • Madlavningsspray / olie

INGREDIENSER

  • 3 æg
  • 6 skiver røget bacon
  • 60 g spinat, skyllet
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk. parmesanost, revet
  • Salt og pepper
  • Madlavningsspray / olie

FREMGANGSMÅDE

1.   VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

2.   SPRAY tre kopper eller forme med madlavningsspray / olie. 

3.   TILSÆT 1 æg til hver kop/form.

4.   STEG bacon i en pande til det er sprødt, ca. 5 minutter.

5.   TILSÆT spinat og steg til det er blødt, ca. 2 minutter.

6.   BLAND piskefløden og parmesanost i. Steg i 2-3 minutter.

7.   HÆLD blandingen over æggene.

8.   PLACÉR kopperne/formene i den forvarmede airfryeren og bag i 4 minutter på 180°C, indtil æggemassen er helt fast.

9.   SMAG til med salt og peber.

Ingredients

Directions

Bagt æg i kop
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.