Yields3 Servings
Adana kebab
500 g okse- eller lammekød
1 mellemstort gult løg, i både
4 fed hvidløg
1 tbsp olivenolie
1 lille bundt persille, finthakket
1 tbsp spidskommen
½ tbsp stødt koriander
1 tsp salt
1 tsp kværnet sort peber
Grøntsager
2 spidspebre, helst sivripeber
1 gul løg, i både
1 tbsp olivenolie
Salt og peber
Hvidløgssauce
2 dl tyrkisk yoghurt
2 fed hvidløg, pressede
1 tbsp finthakket mynte eller 2 tsk tørret
Salt og peber
Tilbehør
Orientalsk brød
Hvidløgssauce
Salat
Syltede grøntsager
Sumak
1Blend løg, hvidløg og persille fint, men ikke til en puré.
2Bland ingredienserne til farsen godt sammen i en skål.
3Spray eller pensl hele risten i airfryeren (uden skillevæggen).
4Form farsen til ca. 12 cm “pølser”. Tryk dem lidt flade. Spred dem ud i kurven.
5Læg grøntsagerne rundt omkring. Spray/pensl med olie, salt og peber.
6Indstil airfryeren på Grandzone, 200°C i 15 minutter.
Ingredients
Adana kebab
500 g okse- eller lammekød
1 mellemstort gult løg, i både
4 fed hvidløg
1 tbsp olivenolie
1 lille bundt persille, finthakket
1 tbsp spidskommen
½ tbsp stødt koriander
1 tsp salt
1 tsp kværnet sort peber
Grøntsager
2 spidspebre, helst sivripeber
1 gul løg, i både
1 tbsp olivenolie
Salt og peber
Hvidløgssauce
2 dl tyrkisk yoghurt
2 fed hvidløg, pressede
1 tbsp finthakket mynte eller 2 tsk tørret
Salt og peber
Tilbehør
Orientalsk brød
Hvidløgssauce
Salat
Syltede grøntsager
Sumak
Directions
1Blend løg, hvidløg og persille fint, men ikke til en puré.
2Bland ingredienserne til farsen godt sammen i en skål.
3Spray eller pensl hele risten i airfryeren (uden skillevæggen).
4Form farsen til ca. 12 cm “pølser”. Tryk dem lidt flade. Spred dem ud i kurven.
5Læg grøntsagerne rundt omkring. Spray/pensl med olie, salt og peber.
6Indstil airfryeren på Grandzone, 200°C i 15 minutter.