4 personer // 45 minutter
Ingredienser:
600 g torsk, loin
2 spsk olivenolie
salt og peber
4 stk gule beder
400 g kartofler
4 stk skalotteløg
2 spsk olivenolie
salt og peber
2 stk skalotteløg
1 dl hvidvin
1 dl fløde
150 g smør
Fremgangsmåde:
- Skræl og skær grøntsagerne i både. Vend dem sammen med olivenolie, salt og peber, og læg dem i airfryeren.
- Steg ved 180 grader i 8 minutter.
- Del torsken i lige store stykker, pensl med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Læg fiskestykkerne oven på grøntsagerne i airfryeren, og steg videre i 10 minutter.
- Finhak skalotteløgene og læg dem i en gryde sammen med hvidvin. Reducér til halvdelen og tilsæt fløden.
- Reducér igen til halvdelen og skru ned for varmen.
- Pisk koldt smør i tern lidt ad gangen, indtil du får en passende tykk smørsaus.
- Server torsken med grøntsagerne og smørsausen.