4 personer / 30 minutter
800 g svineindrefilet
2 spsk olivenolie
0,5 pose Airfryer Kryddermiks, kød
600 g små kartofler
1,5 spsk smør
1,5 spsk hvedemel
4 dl kødskraft
0,5 pose Airfryer Kryddermiks, kød
- Pensl svinefileten med olivenolie og drys Airfryer Kryddermiks over.
- Skær kartoflerne i halve og læg dem i airfryeren, spray let med olie. Læg svinefileten på kartoflerne og steg ved 200 grader i 15 minutter, eller indtil kødet har en kernetemperatur på 68 grader. Vend kødet halvvejs i stegetiden. Lad kødet hvile, før du skærer det op.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemelet, rør godt og brun let. Hæld langsomt kødsaften i, bring det i kog og lad det småkoge i et par minutter. Smag til med Airfryer Kryddermiks.
Server gerne med en frisk salat.