Aftensmad

Svinefilet

Svinefilet

4 personer / 30 minutter

 

800 g svineindrefilet

2 spsk olivenolie

0,5 pose Airfryer Kryddermiks, kød

 

600 g små kartofler

 

1,5 spsk smør

1,5 spsk hvedemel

4 dl kødskraft

0,5 pose Airfryer Kryddermiks, kød

 

  • Pensl svinefileten med olivenolie og drys Airfryer Kryddermiks over.
  • Skær kartoflerne i halve og læg dem i airfryeren, spray let med olie. Læg svinefileten på kartoflerne og steg ved 200 grader i 15 minutter, eller indtil kødet har en kernetemperatur på 68 grader. Vend kødet halvvejs i stegetiden. Lad kødet hvile, før du skærer det op.
  • Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemelet, rør godt og brun let. Hæld langsomt kødsaften i, bring det i kog og lad det småkoge i et par minutter. Smag til med Airfryer Kryddermiks.

 

Server gerne med en frisk salat.