4 personer // 60 minutter
Ingredienser:
800 g mørbrad
1 pose Airfryer Krydderimix, kød
3 spsk solsikkeolie
Fremgangsmåde:
- Riv toppen af posen med Airfryer Krydderimix, og tilsæt solsikkeolie direkte i posen. Rør let med en ske.
- Gnid marinaden godt ind i kødet. Hvis du ønsker endnu bedre smag, kan du gøre dette 2 timer før stegning.
- Læg kødet i airfryeren og steg først i 15 minutter ved 200 grader. Skru derefter temperaturen ned til 100 grader og steg videre i 50-60 minutter.
For perfekt resultat, tjek kernetemperaturen med et termometer: Kødet skal have en kernetemperatur på 55 grader i midten. Temperaturen vil fortsætte med at stige 1-3 grader efter stegning, hvilket giver en perfekt rosa roastbeef.
Du kan servere roastbeefen kold som pålæg eller varm som en hovedret. Hvis roastbeefen skal bruges som pålæg, er det vigtigt, at den køles helt ned til køleskabstemperatur, før den skæres op.