9 stk / 90 minutter
25 g gær, frisk
3 dl vand
3 spsk olivenolie
1 spsk sukker
1 teskefuld salt
400 g hvedemel
300 g fetaost
300 g spinat, frossen
300 g revet ost
nykværnet peber
- Rør gæren ud i lunkent vand, tilsæt olivenolie og sukker, og lad det stå i 10 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen i 5-10 minutter, enten med hænderne eller i en køkkenmaskine. Dæk dejen til og lad den hæve i 1 time.
- Køl dejen ud og drys med fetaost, frossen spinat, halvdelen af osten og nykværnet peber. Rul dejen sammen og skær den i 9 lige store stykker. Læg stykkerne i airfryeren med bagepapir under.
- Hvis din airfryer har hævefunktion, så brug denne nu. Lad pizzasnurrerne efterhæve i 30 minutter. Drys den resterende ost over og bag på 190 grader i ca. 15 minutter.