9 stk / 90 minutter
25 g gær, frisk
3 dl vand
3 spsk olivenolie
1 spsk sukker
1 teskefuld salt
400 g hvedemel
300 g hakket kød
1 løg
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
300 g hakkede tomater
1 spsk tomatpuré
Salt og peber
300 g revet ost
- Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olivenolie og sukker og lad det stå i 10 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen i 5-10 minutter, for hånd eller i køkkenmaskine. Dæk dejen til og lad den hæve i 1 time.
- Hak løget fint og steg det sammen med hakket kød i en pande med lidt olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, hakkede tomater og tomatpuré, bring det i kog og smag til med salt og peber.
- Kav dejen ud og fordel saucen over dejen. Drys halvdelen af osten på og rul dejen sammen. Skær dejen i 9 lige store stykker og læg dem i airfryeren med bagepapir under.
- Hvis din airfryer har hævefunktion, brug den nu. Lad pizzarullerne hæve i 30 minutter. Drys resten af osten over og bag på 190 grader i ca. 15 minutter.