Bagværk

Pizzaruller

Pizzaruller

9 stk / 90 minutter

 

25 g gær, frisk

3 dl vand

3 spsk olivenolie

1 spsk sukker

1 teskefuld salt

400 g hvedemel

 

300 g hakket kød

1 løg

2 spsk olivenolie

1 fed hvidløg

300 g hakkede tomater

1 spsk tomatpuré

Salt og peber

 

300 g revet ost

 

  • Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olivenolie og sukker og lad det stå i 10 minutter. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen i 5-10 minutter, for hånd eller i køkkenmaskine. Dæk dejen til og lad den hæve i 1 time.
  • Hak løget fint og steg det sammen med hakket kød i en pande med lidt olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, hakkede tomater og tomatpuré, bring det i kog og smag til med salt og peber.
  • Kav dejen ud og fordel saucen over dejen. Drys halvdelen af osten på og rul dejen sammen. Skær dejen i 9 lige store stykker og læg dem i airfryeren med bagepapir under.
  • Hvis din airfryer har hævefunktion, brug den nu. Lad pizzarullerne hæve i 30 minutter. Drys resten af osten over og bag på 190 grader i ca. 15 minutter.