Aftensmad

Panerede kyllingelår i airfryer

Panerede kyllingelår i airfryer

4 personer // 30 minutter

Ingredienser

• 4 stk kyllingelår
• 1 pose Airfryer Krydderimix, kylling
• 2 stk æg
• 100 g rasp af brød

Fremgangsmåde:

  • Drys halvdelen af posen Airfryer Krydderimix over kyllingelårene og gnid det let ind. Hvis du ønsker endnu bedre smag, kan du gøre dette 30 minutter før stegning.
  • Bland resten af Airfryer Krydderimix med æggene og pisk let sammen.
  • Dyp kyllingelårene i æggeblandingen og derefter i raspen. Sørg for at dække hele kyllingelåret med rasp for det bedste resultat.
  • Læg kyllingelårene i airfryeren og steg i alt 25-30 minutter ved 190 grader.

For perfekt resultat, tjek kernetemperaturen med et termometer:
Kyllingelårene skal have en kernetemperatur på 68 grader ved benet. Tag dem gerne ud af airfryeren, når de rammer 66 grader, da temperaturen vil fortsætte med at stige 1-3 grader efter stegning.

Server med for eksempel sprøde fries eller grøntsager stegt i airfryer, som du også kan finde opskriften på her på siden.