Aftensmad

Kyllingsalat

Kyllingsalat

4 personer // 30 minutter

Ingredienser:

600 g kylling, lårfilet
2 spsk olivenolie
salt og peber

1 stk agurk
2 stilke bladselleri
2 stk forårsløg
100 g små salatblade

1 spsk hvidvinseddike
1 spsk honning
2 spsk olivenolie
1 tsk dijonsennep
0,5 stk citron
salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Lav en marinade ved at blande olivenolie, salt og peber.
  • Skær kyllingen i mellemstore stykker og bland med marinaden. Lad gerne kyllingen marinere i et par timer i køleskabet eller natten over.
  • Steg kyllingestykkerne i airfryeren ved 200 grader i 12 minutter.
  • Skær grøntsagerne i stykker og bland dem sammen til en salat.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen og vend den i salaten.

Top salaten med kyllingestykkerne og hakkede tomater.