4 personer / 30 minutter
4 stk. kyllingfilet
1 pose Airfryer Kryddermix, kylling
1 spsk. solsikkeolie
400 g rosenkål
1 stk. zucchini
400 g små kartofler
1 spsk. solsikkeolie
Salt og peber
1,5 spsk. smør
1,5 spsk. hvedemel
3 dl kyllingefond
1 dl fløde
1 teskefuld Airfryer Kryddermix, kylling
1 kvist timian
- Pensl kyllingfileterne let med solsikkeolie. Drys Airfryer Kryddermix over og gnid det let ind. Hvis du ønsker en bedre smag, kan du gøre dette 30 minutter før tilberedning.
- Skyld grøntsagerne og skær dem i stykker, drys med solsikkeolie og krydr med salt og peber.
- Læg grøntsagerne i kurven 1, og steg dem ved 180 grader i 10 minutter.
- Læg kyllingfileterne i kurven 2, og steg dem ved 200 grader i 16 minutter.
- Tryk på “sync finish” på airfryeren, så alt bliver færdigt samtidig.
- Kyllingen skal have en kernetemperatur på 68 grader.
- Lad kyllingen hvile i 5 minutter, før du skærer den op.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvedemelet, rør godt og lad det brune let. Tilsæt kyllingefonden og fløden, kog op, og lad det simre i et par minutter. Smag til med Airfryer Kryddermix.