4 personer // 30 minutter
Ingredienser:
• 4 stk kyllingfilet
• 1 pose Airfryer Krydderimix, kylling
• 1 spsk solsikkeolie
Fremgangsmåde:
- Pensl kyllingfileterne let med lidt solsikkeolie.
- Drys Airfryer Krydderimix over og gnid det let ind. Hvis du ønsker endnu bedre smag, kan du gøre dette 30 minutter før stegning.
- Læg kyllingfileterne i airfryeren og steg i alt 12-16 minutter ved 200 grader. Halvvejs i stegetiden vender du kyllingfileten.
For perfekt resultat, tjek kernetemperaturen med et termometer: Kyllingen skal have en kernetemperatur på 68 grader. Tag den gerne ud af airfryeren, når den rammer 66 grader, da temperaturen vil fortsætte med at stige 1-3 grader efter stegning.
- Lad kyllingen hvile i 5 minutter, før du skærer den ud.
Server med for eksempel sprøde fries, som du kan finde opskriften på til airfryer her, eller grøntsager stegt i airfryer, som du også kan finde opskriften på her.