4 personer / 90 minutter
Ingredienser:
800 g kalkunfilet
2 spsk olivenolie
salt og peber
600 g rosenkål
200 g ærter, frosne
2 spsk olivenolie
salt og peber
1,5 spsk smør
1,5 spsk hvedemel
4 dl kyllingekraft
salt og peber
Fremgangsmåde:
- Pensl kalkunfileten med olivenolie og krydr godt med salt og peber.
- Del rosenkålen i halve og bland sammen med ærterne, olivenolie, salt og peber.
- Læg kalkunfileten i airfryeren og steg ved 200 grader i 8 minutter, indtil den får en gylden stegeskorpe.
- Skru ned til 180 grader og steg videre i ca. 40 minutter, indtil kernetemperaturen når 68 grader.
- Når der er 15 minutter tilbage af stegetiden, tilsæt grøntsagerne i airfryeren sammen med kalkunfileten.
- Smelt smør i en gryde og tilsæt hvedemel, rør godt og brun let.
- Tilsæt kyllingekraft lidt ad gangen, bring det i kog, og lad det småkoge et par minutter. Smag til med salt og peber.
Server gerne med stegte kartofler, som også kan tilberedes i airfryeren.