4 personer // 3 timer
Ingredienser:
1,5 kg fårikålkød
1,5 kg hvidkål
2 stk persillerod
4 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
2 tsk peber, hel
2 tsk salt
2 spsk mel
4 dl vand
Fremgangsmåde:
- Fjern de yderste blade fra kålen og skær den i både.
- Læg bådene i airfryeren og steg i 8 minutter ved 180 grader, indtil kålen har fået en fin brunet overflade.
- Læg fårikålkødet i airfryeren og krydr med salt og peber, steg i 12 minutter ved 200 grader, indtil kødet har fået en fin brunet overflade.
- Skræl og skær persillerod i stykker, og hak hvidløg og rosmarin.
- Læg kød, kål, persillerod, hvidløg og rosmarin lagvis i en gryde, og drys salt, peber og hvedemel mellem hvert lag.
- Hæld vand på og læg låg på.
- Kog op og skru ned for varmen til middel, lad kødet simre i 3 timer, indtil det er helt mørt.