Frokost

Sprødt dansk rugbrød med avocado og æg

Sprødt dansk rugbrød med avocado og æg

4 personer // 15 minutter

Ingredienser:

  • 4 skiver dansk rugbrød
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk avocado
  • 0,5 stk lime
  • 4 stk æg
  • 1 kvist purløg
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Dryp olivenolie over rugbrødsskiverne og læg dem i airfryeren.
  • Steg dem ved 180 grader i 6 minutter, indtil de er sprøde.
  • Fjern stenen og skallen fra avocadoerne og mos dem sammen med limesaft. Smag til med salt og peber.
  • Læg æggene i airfryeren og steg ved 150 grader i 8 minutter for blødkogt, 10 minutter for smilende eller 12 minutter for hårdkogt. Afkøl æggene i koldt vand.
  • Server det sprøde rugbrød toppet med most avocado, æg og finthakket purløg.