Aftensmad

Crispy duck salat

Crispy duck salat

4 personer // 45 minutter

Ingredienser:

4 stk confiterede andelår
100 g panko
50 g peanuts
1 stk agurk
2 stilke bladselleri
2 stk forårsløg
100 g små salatblade

1 dl hoisinsauce
1 tsk honning
2 tsk peanutbutter
0,5 stk lime
1 tsk ingefær

Fremgangsmåde:

  • Steg de confiterede andelår i airfryeren ved 180 grader i 20 minutter, indtil skindet er helt sprødt.
  • Træk kødet fra andelårene fra hinanden og fjern benene, steg derefter stykkerne videre i 5 minutter ved 180 grader i airfryeren, indtil de er sprøde.
  • Skær grøntsagerne i stykker og bland dem sammen til en salat.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen, og vend den sammen med salaten.
  • Top salaten med de sprøde andestykker, panko og grofthakkede peanuts.