SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
10
Minutter
STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 4 store sylteagurker
- 65 g mel
- 65 g rasp
- 2 æg, pisket
- 1 tsk. paprikakrydderi
- 1/8 tsk. cayennepeber
- Madlavningsspray
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
1. TØR sylteagurkerne godt med et rent køkkenrulle og skær dem på langs (16 stykker).
2. OPSÆT en station med tre skåle. Fyld den første skål med mel. udklække æggene i skål nummer to. Bland derefter rasp og krydderier godt sammen i den sidste skål.
3. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster til 185°C, og tryk Start/Pause.
4. LÆG sylteagurkerne først i skålen med mel, derefter skålen med æg og til sidst skålen med rasp.
5. LÆG sylteagurkene på en bakke og spray dem på alle sider med madlavningsspray.
6. LÆG sylteagurkerne i madkurven ved 185° C i 10 minutter. Vend dem halvvejs i kogningen.
7. SERVER med din yndlingsdressing.