Stegt gurkemeje blomkål

stekt blomkål airfyer
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 300g blomkål
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. gurkemejepulver
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber

INGREDIENSER

  • 300g blomkål
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. gurkemejepulver
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber

FREMGANGSMÅDE

1.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 150°C, og tryk på Start/Pause.

2.  KOM blomkålen i en skål og drys med olivenolie, indtil al blomkålen er dækket godt af olie.

3.  BLAND blomkålen med krydderierne.

4.  LÆG blomkålen i madkurven.

5.  VÆLG Grøntsager og tryk deretter på Start/Pause.

Ingredients

Directions

Notes

Stegt gurkemeje blomkål
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.