Ristet flæsk med persillesovs og kartofler

Ristet flæsk med persillesovs og kartofler airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry nyhed
Rating
Yields2 Servings
Ristet flæsk
 500 g svinebryst, 1 cm tykke skiver
 Salt
Ristede kartofler
 500 g små kartofler
 1 tbsp raps- eller avocadoolie
 Salt og peber
Persillesovs
 2 dl fløde
 0,50 dl persille, finthakket
 Salt og friskkværnet sort peber
 Citronsaft, valgfrit
1

Skær flæsket i ca. 1 cm tykke skiver. Salt rigeligt på begge sider.

2

Læg dem i Zone 1. Kødet vil krympe under tilberedningen, men sørg for at lægge fedtkanten øverst, så den bliver sprød. Indstil til 200°C i 15 minutter. Vend og tilbered i yderligere 15 minutter. Flæsket er færdigt, når det har fået godt med farve og fedtet er sprødt.

3

Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg dem i en skål med olie og krydderier. Bland grundigt. Læg dem i Zone 2 og indstil til 180°C i 20 minutter. Vend efter halvdelen af tiden.

Ristet flæsk med persillesovs og kartofler airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

4

Lav sovsen imens ved at varme fløden op i en kasserolle på middelhøj varme. Lad det simre, indtil den bliver cremet. Tilsæt persille og smag til med salt, peber og citronsaft.

5

Server flæsket med de ristede kartofler og persillesovsen.

Ingredients

Ristet flæsk
 500 g svinebryst, 1 cm tykke skiver
 Salt
Ristede kartofler
 500 g små kartofler
 1 tbsp raps- eller avocadoolie
 Salt og peber
Persillesovs
 2 dl fløde
 0,50 dl persille, finthakket
 Salt og friskkværnet sort peber
 Citronsaft, valgfrit

Directions

1

Skær flæsket i ca. 1 cm tykke skiver. Salt rigeligt på begge sider.

2

Læg dem i Zone 1. Kødet vil krympe under tilberedningen, men sørg for at lægge fedtkanten øverst, så den bliver sprød. Indstil til 200°C i 15 minutter. Vend og tilbered i yderligere 15 minutter. Flæsket er færdigt, når det har fået godt med farve og fedtet er sprødt.

3

Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg dem i en skål med olie og krydderier. Bland grundigt. Læg dem i Zone 2 og indstil til 180°C i 20 minutter. Vend efter halvdelen af tiden.

Ristet flæsk med persillesovs og kartofler airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

4

Lav sovsen imens ved at varme fløden op i en kasserolle på middelhøj varme. Lad det simre, indtil den bliver cremet. Tilsæt persille og smag til med salt, peber og citronsaft.

5

Server flæsket med de ristede kartofler og persillesovsen.

Notes

Ristet flæsk med persillesovs og kartofler
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.