Kartoffel chips

Potetchips airfryer oppskrifter
RatingDifficultyBeginner

INGREDIENSER 

  • 2 liter vand
  • 1 spsk. salt
  • 2 store kartofler, tynde skiver
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

INGREDIENSER

  • 2 liter vand
  • 1 spsk. salt
  • 2 store kartofler, tynde skiver
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND vandet og saltet i en stor skål, indtil alt saltet er opløst.

2.  SKÆR  kartoflerne i tynde skiver. Brugen af mandolin anbefales kraftigt (brug en 1,5 mm klinge).

3.  UDBLØD kartoflerne i saltvandet i 30 minutter.

4.  TAG kartoflerne ud og dyppe dem tørre med et papir/håndklæde.

5.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og tryk Start/Pause.

6.  VEND kartoffelskiverne med olivenolie.

7.  LÆG de tynde kartoffelskiver i madkurven.

8.  STEG kartoflerne ved 165° C i 25 minutter. Sørg for at ryste kurvene halvvejs gennem tilberedningen.

9.  KRYDRE kartoflerne med salt og peber, når de er færdigkogte.

Ingredients

Directions

Kartoffel chips
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.