SERVERING
4
Portioner
ARBEJDE
3
Minutter
STEGETID
20
Minutter
INGREDIENSER
- 2 liter vand
- 1 spsk. salt
- 2 store kartofler, tynde skiver
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
1. BLAND vandet og saltet i en stor skål, indtil alt saltet er opløst.
2. SKÆR kartoflerne i tynde skiver. Brugen af mandolin anbefales kraftigt (brug en 1,5 mm klinge).
3. UDBLØD kartoflerne i saltvandet i 30 minutter.
4. TAG kartoflerne ud og dyppe dem tørre med et papir/håndklæde.
5. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 165°C, og tryk Start/Pause.
6. VEND kartoffelskiverne med olivenolie.
7. LÆG de tynde kartoffelskiver i madkurven.
8. STEG kartoflerne ved 165° C i 25 minutter. Sørg for at ryste kurvene halvvejs gennem tilberedningen.
9. KRYDRE kartoflerne med salt og peber, når de er færdigkogte.