SERVERING
3
Portioner
ARBEJDE
5
Minutter
STEGETID
23
Minutter
INGREDIENSER
- 6 ekstra store svampe
- 3 spsk. olivenolie
- 1/4 stort løg, hakket
- 1 fed hvidløg, hakket
- 70 g sød italiensk pølse,
- 2 spsk. Panko brødkrummer (italiensk stil)
- 50 g mozzarella, revet ( plus mere til topping)
- 25 g parmesanost, revet
- 1 spsk. persille, hakket
- Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
1. VEND stænglerne af alle svampene. Hak stilkene fint og stil dem til side.
2. TRÆK indersiden af svampen ud med en ske for at skabe mere plads til fyldet. Sæt til side.
3. VARM en pande over medium-høj varme og lad den varme op.
4. TILFØJ 1 spsk olivenolie, finthakkede svampestilke og hakket løg. Bages i 5 minutter.
5. TILFØJ hvidløg og steg i 1 minut.
6. LÆG den italienske pølse ovenpå og kog indtil gyldenbrun, cirka 5 minutter. Sæt til side.
7. BLAND pølsen med rasp, mozzarella, parmesan og persille.
8. SMAG til med salt og peber.
9. FYLD svampene til de er fulde og drys med endnu mere mozzarella.
10. HÆLD resten af olien på svampene.
11. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer, juster temperaturen til 160°C og lad den varme op.
12. LÆG de fyldte svampe i madkurven.
13. STEG svampene ved 160°C i 12 minutter, indtil osten er gyldenbrun og boblende.