Læg smør, sukker og farin i en stor skål. Pisk sammen, indtil blandingen er glat og cremet.
Tilsæt æg, vaniljeekstrakt, salt, natron og mel. Bland, indtil de tørre ingredienser er kombineret med smørblandingen. Fortsæt med at mixe på middelhastighed, indtil småkagedejen er tyk og cremet. Når dejen er blandet, røres chokoladestykker og nødder i, indtil de er jævnt fordelt i dejen.
Klip et stykke bagepapir ud, der præcis dækker bunden af den store airfryer-kurv.
Brug en spiseske til at forme dejen til kugler.
Placer dejkuglerne på bagepapiret og efterlad mindst to centimeter mellem hver småkage.
Indstil airfryeren til Grandzone, 150°C i 12 minutter. Du kan trække kurven ud efter ca. 8 minutter for at se, om småkagerne er flydt sammen. Hvis de er, kan du forsigtigt adskille dem med en paletkniv eller lignende. Fortsæt derefter bagningen, indtil småkagerne er gyldenbrune. Lad dem ligge i kurven i et par minutter, før du flytter dem til en bagerist for at afkøle helt.
Ingredients
Directions
Læg smør, sukker og farin i en stor skål. Pisk sammen, indtil blandingen er glat og cremet.
Tilsæt æg, vaniljeekstrakt, salt, natron og mel. Bland, indtil de tørre ingredienser er kombineret med smørblandingen. Fortsæt med at mixe på middelhastighed, indtil småkagedejen er tyk og cremet. Når dejen er blandet, røres chokoladestykker og nødder i, indtil de er jævnt fordelt i dejen.
Klip et stykke bagepapir ud, der præcis dækker bunden af den store airfryer-kurv.
Brug en spiseske til at forme dejen til kugler.
Placer dejkuglerne på bagepapiret og efterlad mindst to centimeter mellem hver småkage.
Indstil airfryeren til Grandzone, 150°C i 12 minutter. Du kan trække kurven ud efter ca. 8 minutter for at se, om småkagerne er flydt sammen. Hvis de er, kan du forsigtigt adskille dem med en paletkniv eller lignende. Fortsæt derefter bagningen, indtil småkagerne er gyldenbrune. Lad dem ligge i kurven i et par minutter, før du flytter dem til en bagerist for at afkøle helt.