Aubergine Schnitzel

aubergine snitzel airfryer oppskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 1 æg, pisket
  • 1 spsk. mælk
  • 130g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 1 aubergine, skåret i 1 cm tykke skiver
  • 70g mel
  • Olivenolie

INGREDIENSER

  • 1 æg, pisket
  • 1 spsk. mælk
  • 130g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 1 aubergine, skåret i 1 cm tykke skiver
  • 70g mel
  • Olivenolie

FREMGANGSMÅDE

1.  PISK æg og mælk i en skål.

2.  BLAND panko brødkrummer, salt og peber i en separat skål.

3.  SKÆR auberginen i 1 cm tykke skiver.

4.  VEND aubergineskiver med mel, dyp derefter i æg og rul i rasp. Dyp skiven igen først i ægget og derefter rasperne.

5.  VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

6.  PENSLE hver side af aubergineskiverne med olivenolie.

7.  LÆG de panerte aubergineskivene i matkurven og stek på 200°C i 8 minutter. Du må kanskje tilberede i flere omganger.

8.  VEND auberginen halvvejs gennem kogningen. 

Ingredients

Directions

Aubergine Schnitzel
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.