SERVERING
2
Portioner
ARBEJDE
8
Minutter
STEGETID
8
Minutter
INGREDIENSER
- 1 æg, pisket
- 1 spsk. mælk
- 130g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
- 1/2 tsk. salt
- 1/4 tsk. sort peber
- 1 aubergine, skåret i 1 cm tykke skiver
- 70g mel
- Olivenolie
FREMGANGSMÅDE
1. PISK æg og mælk i en skål.
2. BLAND panko brødkrummer, salt og peber i en separat skål.
3. SKÆR auberginen i 1 cm tykke skiver.
4. VEND aubergineskiver med mel, dyp derefter i æg og rul i rasp. Dyp skiven igen først i ægget og derefter rasperne.
5. VÆLG Forvarme på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.
6. PENSLE hver side af aubergineskiverne med olivenolie.
7. LÆG de panerte aubergineskivene i matkurven og stek på 200°C i 8 minutter. Du må kanskje tilberede i flere omganger.
8. VEND auberginen halvvejs gennem kogningen.