Vegan Kebabs

Rating

Yields2 Servings

Tofu Og Grøntsagsspyd
 400 g fast røget tofu, i tern
 2 peberfrugter
 1 cup cherrytomater
 1 rødløg
 810 kastanjesvampe
 2 tbsp olivenolie
 2 tbsp citronsaft
 2 fed hvidløg
 1 tsp stødt spidskommen
 1 tsp paprika
 ½ tsp gurkemeje
 1 tsp salt
 ¼ cup frisk persille, til pynt
Tofu bolle
 Kogte tofu spyd
 1 cup kikærtehummusdressing
 1 hoved salat, friskhakket
 24 fladbrød eller pitabrød

1

Kombiner olivenolie, citronsaft, hakket hvidløg, stødt spidskommen, stødt koriander, paprika, stødt gurkemeje og salt i en stor skål. Bland godt.

2

Tilsæt tofu i tern, peberfrugt, cherrytomater, rødløg og svampe til skålen. Vend rundt, indtil grøntsagerne og tofuen er jævnt belagt med marinaden. Lad grøntsagerne og tofuen marinere i 10 minutter.

3

Put den marinerede tofu og grøntsagerne på spyd, skiftevis efter ønske.

4

Vælg Grandzone-funktionen på Air Fryer og forvarm til 200°C i 10 minutter.

5

Steg kebaberne i luftfritøren i 10-12 minutter, vend dem halvvejs igennem, eller indtil grøntsagerne er møre og let brankede.

6

Lun fladbrødet eller pitabrødet i en stegepande

7

Fordel en generøs mængde kikærtehummusdressing på hvert stykke brød.

8

Læg et lag friskhakket salat ovenpå hummusen.

9

Tag indholdet af 1 eller 2 spyd og læg ovenpå salaten.

10

Dryp med ekstra kikærtehummusdressing, hvis dette ønskes.

11

Rul wrappen stramt sammen.

12

Server wrapsene med det samme. Server eventuelt med ekstra kikærtehummusdressing ved siden af til dypning.

Ingredients

Tofu Og Grøntsagsspyd
 400 g fast røget tofu, i tern
 2 peberfrugter
 1 cup cherrytomater
 1 rødløg
 810 kastanjesvampe
 2 tbsp olivenolie
 2 tbsp citronsaft
 2 fed hvidløg
 1 tsp stødt spidskommen
 1 tsp paprika
 ½ tsp gurkemeje
 1 tsp salt
 ¼ cup frisk persille, til pynt
Tofu bolle
 Kogte tofu spyd
 1 cup kikærtehummusdressing
 1 hoved salat, friskhakket
 24 fladbrød eller pitabrød

Directions

1

Kombiner olivenolie, citronsaft, hakket hvidløg, stødt spidskommen, stødt koriander, paprika, stødt gurkemeje og salt i en stor skål. Bland godt.

2

Tilsæt tofu i tern, peberfrugt, cherrytomater, rødløg og svampe til skålen. Vend rundt, indtil grøntsagerne og tofuen er jævnt belagt med marinaden. Lad grøntsagerne og tofuen marinere i 10 minutter.

3

Put den marinerede tofu og grøntsagerne på spyd, skiftevis efter ønske.

4

Vælg Grandzone-funktionen på Air Fryer og forvarm til 200°C i 10 minutter.

5

Steg kebaberne i luftfritøren i 10-12 minutter, vend dem halvvejs igennem, eller indtil grøntsagerne er møre og let brankede.

6

Lun fladbrødet eller pitabrødet i en stegepande

7

Fordel en generøs mængde kikærtehummusdressing på hvert stykke brød.

8

Læg et lag friskhakket salat ovenpå hummusen.

9

Tag indholdet af 1 eller 2 spyd og læg ovenpå salaten.

10

Dryp med ekstra kikærtehummusdressing, hvis dette ønskes.

11

Rul wrappen stramt sammen.

12

Server wrapsene med det samme. Server eventuelt med ekstra kikærtehummusdressing ved siden af til dypning.

Notes

Vegan Kebabs
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.