Svinekød Tonkatsu

svinekjøtt tonkatsu
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 2 svinekoteletter (170g), udbenet
  • 60g Pankorasp
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. salt
  • 1/4 tsk. peber
  • 70g mel
  • 2 æg, pisket
  • Madlavningsspray/olie

INGREDIENSER

  • 2 svinekoteletter (170g), udbenet
  • 60g Pankorasp
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. salt
  • 1/4 tsk. peber
  • 70g mel
  • 2 æg, pisket
  • Madlavningsspray/olie

 

FREMGANGSMÅDE

1.  LÆG svinekoteletter i en plastik pose eller dæk til med plastfolie.

2.  FORM svinekødet med en kagerulle eller kødhammer, til det er 130 centimeter tykt.

3.  BLAND Pankorasp og krydderier i en skål. Sæt til side.

4.  VEND hver svinekotelet i Pankorasp/krydderi blandingen, dyp derefter i de sammenpiskede æg.

5.  VÆLG Preheat (Forvarme) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

6.  SPRAY begge sider af svinekødet med madlavningsspray og læg det i madkurven.

7.  STEG svinekødet på 185°C i 14 minutter.

8.  TAG kødet ud af airfryeren, når tilberedningen er færdig, lad den hvile i 5 minutter.

9.  SKÆR i skiver og server.

 

 

 

[/text_box] [/ux_banner]

Ingredients

Directions

Svinekød Tonkatsu
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.