Skotske æg

RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER 

  • 300 g grov svinefars
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. tørret salvie
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 4 æg, forkogte som smilende, pillet
  • 65 g mel
  • 1 æg, sammenpisket
  • 90 g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
  • Madlavningsspray / olie

INGREDIENSER

  • 300 g grov svinefars
  • 1/2 tsk. hvidløgspulver
  • 1/2 tsk. løgpulver
  • 1/2 tsk. tørret salvie
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/4 tsk. sort peber
  • 4 æg, forkogte som smilende, pillet
  • 65 g mel
  • 1 æg, sammenpisket
  • 90 g Panko brødkrummer (Italiensk stil)
  • Madlavningsspray / olie

FREMGANGSMÅDE

1.  BLAND fars, hvidløgspulver, løgpulver, salvie, salt og peber sammen. Form til fire kugler.

2.  PAK farsen rundt om de forkogte æg og klem farsen jævnt og fast rundt om hvert æg.

3.  VEND hvert indpakket æg i mel, dyp det derefter i det sammenpiskede æg og rul dem i rasp. Dyp dem tilbage i det sammenpiskede æg og rul dem en sidst gang i rasp.

4.  VÆLG Preheat (Forvarm) på Cosori airfryer og tryk Start/Pause.

5.  SPRAY æggene med lidt madlavningsolie.

6.  LÆG de skotske æg i madkurven på airfryeren

7.  VÆLG Frosne fødevarer, justér tiden til 15 minutter, og tryk på Start /Pause . Sørg for at vende æggene, når halvdelen af tiden er gået. Der vil være en påmindelse undervejs.

Ingredients

Directions

Skotske æg
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.