Shredded Beef and Soft Buns

Rating
Yields4 Servings
Revet Oksekød
 1 kg okse tykkam
 1 tbsp sennep
 1 tsp salt
 1 tsp peber
 1 tsp paprika
 1 hakket porre
 1 hakket hvidt løg
 1 hakket tomat
 3 fed hvidløg
 kviste frisk timian
Boller
 500 g mel
 1 tbsp sukker
 1 tsp salt
 2 ¼ tsp gær
 2 æg
 2 tbsp smeltet smør
 2 cups vand
Syltede Rødløg
 2 røde løg
 1 cup vand
 1 cup eddike (hvid eller æble cider)
 2 tsp salt
 2 tbsp sukker
 efter smag hele krydderier (såsom peberkorn, sennepsfrø, korianderfrø osv.)
 mayonnaise
1

Dup okse tykkamen tør med køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt.

2

Dæk oksekødet med sennep, og sørg for, at det er jævnt.

3

I en lille skål blandes salt, peber og paprika sammen. Gnid denne blanding over hele oksekødet.

4

Kom den hakkede porre, hvidløg, tomat, hakket hvidløg og frisk timian i en bakke, og læg oksekødet ovenpå.

5

Pak bakken tæt ind med aluminiumsfolie.

6

Sæt bakken ind i airfryer-kyrven uden skillevæggen.

7

Vælg Grandzone og Stege-funktionen, juster temperaturen til 160 grader og tiden til 3 timer og 30 minutter, og tryk på Start/Pause.

8

I en stor røreskål kombineres mel, sukker, salt og gær.

9

Tilsæt æg, smeltet smør og vand og bland indtil en klistret dej.

10

Brug no-knead teknikken med strækning og foldning hvert 20. minut til en time, indtil dejen bliver glat og elastisk.

11

Lad dejen hæve, mens oksekødet langsomt steger. Dejen skal være dobbelt så stor.

12

Bland vand, eddike, salt, sukker og hele krydderier i en gryde. Bring lageblandingen i kog, under omrøring, indtil salt og sukker er opløst.

13

Læg de tynde skiver rødløg i en ren beholder.

14

Hæld den varme lage over løgene, og sørg for, at de er helt nedsænket.

15

Lad de syltede løg køle af til stuetemperatur, dæk derefter til og stil dem på køl i mindst et par timer før servering.

16

Når oksekødet er færdigt, fjernes det fra airfryeren og lade det hvile ved stuetemperatur, mens brødet bages.

17

Del dejen i 8 lige store boller.

18

Dæk indersiden af airfryer-kurven med bagepapir (bunden og sidderne) for at forhindre, at dejen klæber til kurven.

19

Læg bollerne i kurven og lad dem hæve til de er dobbelt så store.

20

Lav ægvask med det resterende æg. Pensel det på bollerne og bag dem.

21

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 170°C og tiden til 25 minutter, og tryk på Start/Pause.

22

Bages i 25 minutter, eller indtil bollerne er gyldenbrune og lyder hule, når de bankes på bunden.

23

Pak folien ud af oksekødbakken.

24

Brug to gafler til at rive oksekødet i mundrette stykker, bland det med grøntsagerne og krydderurter i bakken.

25

Saml sandwich:

26

Skær de nybagte boller i halve.

27

Fordel mayonnaise rigeligt på begge halvdele af bollen.

28

Læg det strimlede oksekød på den ene halvdel af bollen.

29

Put syltede løg over det strimlede oksekød.

30

Læg den anden halvdel af bollen ovenpå for at fuldende sandwichen.

31

Server og nyd dine lækre oksekødssandwich!

Ingredients

Revet Oksekød
 1 kg okse tykkam
 1 tbsp sennep
 1 tsp salt
 1 tsp peber
 1 tsp paprika
 1 hakket porre
 1 hakket hvidt løg
 1 hakket tomat
 3 fed hvidløg
 kviste frisk timian
Boller
 500 g mel
 1 tbsp sukker
 1 tsp salt
 2 ¼ tsp gær
 2 æg
 2 tbsp smeltet smør
 2 cups vand
Syltede Rødløg
 2 røde løg
 1 cup vand
 1 cup eddike (hvid eller æble cider)
 2 tsp salt
 2 tbsp sukker
 efter smag hele krydderier (såsom peberkorn, sennepsfrø, korianderfrø osv.)
 mayonnaise

Directions

1

Dup okse tykkamen tør med køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt.

2

Dæk oksekødet med sennep, og sørg for, at det er jævnt.

3

I en lille skål blandes salt, peber og paprika sammen. Gnid denne blanding over hele oksekødet.

4

Kom den hakkede porre, hvidløg, tomat, hakket hvidløg og frisk timian i en bakke, og læg oksekødet ovenpå.

5

Pak bakken tæt ind med aluminiumsfolie.

6

Sæt bakken ind i airfryer-kyrven uden skillevæggen.

7

Vælg Grandzone og Stege-funktionen, juster temperaturen til 160 grader og tiden til 3 timer og 30 minutter, og tryk på Start/Pause.

8

I en stor røreskål kombineres mel, sukker, salt og gær.

9

Tilsæt æg, smeltet smør og vand og bland indtil en klistret dej.

10

Brug no-knead teknikken med strækning og foldning hvert 20. minut til en time, indtil dejen bliver glat og elastisk.

11

Lad dejen hæve, mens oksekødet langsomt steger. Dejen skal være dobbelt så stor.

12

Bland vand, eddike, salt, sukker og hele krydderier i en gryde. Bring lageblandingen i kog, under omrøring, indtil salt og sukker er opløst.

13

Læg de tynde skiver rødløg i en ren beholder.

14

Hæld den varme lage over løgene, og sørg for, at de er helt nedsænket.

15

Lad de syltede løg køle af til stuetemperatur, dæk derefter til og stil dem på køl i mindst et par timer før servering.

16

Når oksekødet er færdigt, fjernes det fra airfryeren og lade det hvile ved stuetemperatur, mens brødet bages.

17

Del dejen i 8 lige store boller.

18

Dæk indersiden af airfryer-kurven med bagepapir (bunden og sidderne) for at forhindre, at dejen klæber til kurven.

19

Læg bollerne i kurven og lad dem hæve til de er dobbelt så store.

20

Lav ægvask med det resterende æg. Pensel det på bollerne og bag dem.

21

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 170°C og tiden til 25 minutter, og tryk på Start/Pause.

22

Bages i 25 minutter, eller indtil bollerne er gyldenbrune og lyder hule, når de bankes på bunden.

23

Pak folien ud af oksekødbakken.

24

Brug to gafler til at rive oksekødet i mundrette stykker, bland det med grøntsagerne og krydderurter i bakken.

25

Saml sandwich:

26

Skær de nybagte boller i halve.

27

Fordel mayonnaise rigeligt på begge halvdele af bollen.

28

Læg det strimlede oksekød på den ene halvdel af bollen.

29

Put syltede løg over det strimlede oksekød.

30

Læg den anden halvdel af bollen ovenpå for at fuldende sandwichen.

31

Server og nyd dine lækre oksekødssandwich!

Notes

Shredded Beef and Soft Buns
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.