Scones med jordbærcreme

 270 g Mel
 50 g Sukker
 2 tsp Bagepulver
  tsp Salt
 6 tbsp Smør (koldt)
 100 g Friske jordbær (hakket)
 1,20 drops flødeskum
 2 qts Store æg
 2 tsp Vaniljeekstrakt
 1 tsp Vand

1

Sigt mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.

Gir 5 porsjoner

2

Skær smørret i melet med en wienerbrødsmixer eller hænderne, indtil blandingen minder om groft krummer.

3

BLAND jordbærene i melblandingen. Sæt til side.

4

PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.

5

BLAND flødeblandingen i melblandingen til den er godt blandet og rul derefter dejen ud til en tykkelse på 4 cm.

6

BRUG en rund kageudstikker til at skære scones.

7

PENSEL scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk vand. Sæt til side.

8

VÆLG Forvarm på Cosori airfryer, juster til 180 °C og tryk på start/pause .

9

LÆG bagepapir i madkurven på den forvarmede airfryer.

10

LÆG scones ovenpå bagepapiret og bag dem i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.