Sigt mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.
Gir 5 porsjoner
Skær smørret i melet med en wienerbrødsmixer eller hænderne, indtil blandingen minder om groft krummer.
BLAND jordbærene i melblandingen. Sæt til side.
PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.
BLAND flødeblandingen i melblandingen til den er godt blandet og rul derefter dejen ud til en tykkelse på 4 cm.
BRUG en rund kageudstikker til at skære scones.
PENSEL scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk vand. Sæt til side.
VÆLG Forvarm på Cosori airfryer, juster til 180 °C og tryk på start/pause .
LÆG bagepapir i madkurven på den forvarmede airfryer.
LÆG scones ovenpå bagepapiret og bag dem i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.