Reibekuchen

Rating
Yields4 Servings
Reibekuchen (Kartoffelpuffer)
 4 kartofler (store)
 1 løg (små)
 2 æg
 1 tsp salt
 12 tsp peber
 2 tbsp forårsløg
 olie spray
1

Vask og skræl kartoflerne.

2

Riv kartoflerne i en stor skål.

3

Læg de revne kartofler i en finmasket sigte eller ostelærred.

4

Tryk ned på kartoflerne for at fjerne overskydende fugt og dræn dem grundigt ved hjælp af en si. Dette trin hjælper med at forhindre, at kartoffelpufferne bliver bløde.

5

Pil og hak løgene fint.

6

Kom de hakkede løg i skålen med de revne kartofler.

7

Tilsæt æg, salt, peber og forårsløg.

8

Bland ingredienserne godt sammen. Blandingen skal være sammenhængende og jævnt blandet.

9

Forvarm airfryeren til 200°C i 5 minutter.

10

Form håndfulde af kartoffelblandingen til flade, runde bøffer. Du kan justere størrelsen efter dine præferencer.

11

Spray airfryerkurven let med olie for at forhindre at den klæber.

12

Læg kartoffelpufferne i airfryer-kurven i et enkelt lag, og efterlad lidt mellemrum mellem hver puff for jævn tilberedning.

13

Luftsteg kartoffelpufferne ved 200°C i cirka 12 minutter, og vend dem halvvejs gennem tilberedningstiden for at sikre, at de steges jævnt på begge sider.

14

Når kartoffelpufferne er gyldenbrune og sprøde på ydersiden og gennemstegte indeni, tages de ud af airfryeren.

15

Server kartoffelpufferne med det samme med ønskede toppings.

Ingredients

Reibekuchen (Kartoffelpuffer)
 4 kartofler (store)
 1 løg (små)
 2 æg
 1 tsp salt
 12 tsp peber
 2 tbsp forårsløg
 olie spray

Directions

1

Vask og skræl kartoflerne.

2

Riv kartoflerne i en stor skål.

3

Læg de revne kartofler i en finmasket sigte eller ostelærred.

4

Tryk ned på kartoflerne for at fjerne overskydende fugt og dræn dem grundigt ved hjælp af en si. Dette trin hjælper med at forhindre, at kartoffelpufferne bliver bløde.

5

Pil og hak løgene fint.

6

Kom de hakkede løg i skålen med de revne kartofler.

7

Tilsæt æg, salt, peber og forårsløg.

8

Bland ingredienserne godt sammen. Blandingen skal være sammenhængende og jævnt blandet.

9

Forvarm airfryeren til 200°C i 5 minutter.

10

Form håndfulde af kartoffelblandingen til flade, runde bøffer. Du kan justere størrelsen efter dine præferencer.

11

Spray airfryerkurven let med olie for at forhindre at den klæber.

12

Læg kartoffelpufferne i airfryer-kurven i et enkelt lag, og efterlad lidt mellemrum mellem hver puff for jævn tilberedning.

13

Luftsteg kartoffelpufferne ved 200°C i cirka 12 minutter, og vend dem halvvejs gennem tilberedningstiden for at sikre, at de steges jævnt på begge sider.

14

Når kartoffelpufferne er gyldenbrune og sprøde på ydersiden og gennemstegte indeni, tages de ud af airfryeren.

15

Server kartoffelpufferne med det samme med ønskede toppings.

Notes

Reibekuchen
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.