Dup svinemørbraden tør med køkkenrulle.
I en skål blandes salt, peber, hakket frisk rosmarin, dijonsennep, olivenolie, honning og citronsaft sammen til en marinade.
Pensl marinaden over svinemørbraden, og sørg for, at den er jævnt dækket. Lad det marinere i mindst 10 minutter ved stuetemperatur, eller natten over i køleskabet for at få forstærket smag.
Placer den marinerede svinemørbrad i zone 1 af Air Fryer.
Vælg Zone 1 og stegefunktionen, og juster derefter temperaturen til 200°C og tiden til 12 til 16 minutter, afhængigt af det ønskede niveau.
Skær rosenkålen i halve på langs, og fjern eventuelle dårlige blade.
Kom rosenkålene over i en skål og tilføj olivenolie, salt og peber.
Placer de krydrede rosenkål i zone 2 af airfryeren.
Vælg Zone 2 og grillfunktionen, og juster derefter temperaturen til 240°C og tiden til 6 minutter.
Vælg Synkroniser for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.
Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.
Når både svinemørbraden og rosenkålen er færdige, fjernes disse fra airfryer-kurvene.
Lad svinemørbraden hvile et par minutter, inden den skæres i skiver.
Vend de kogte rosenkål med balsamicoeddike.
Server den udskårne svinemørbrad sammen med rosenkålen.
Ingredients
Directions
Dup svinemørbraden tør med køkkenrulle.
I en skål blandes salt, peber, hakket frisk rosmarin, dijonsennep, olivenolie, honning og citronsaft sammen til en marinade.
Pensl marinaden over svinemørbraden, og sørg for, at den er jævnt dækket. Lad det marinere i mindst 10 minutter ved stuetemperatur, eller natten over i køleskabet for at få forstærket smag.
Placer den marinerede svinemørbrad i zone 1 af Air Fryer.
Vælg Zone 1 og stegefunktionen, og juster derefter temperaturen til 200°C og tiden til 12 til 16 minutter, afhængigt af det ønskede niveau.
Skær rosenkålen i halve på langs, og fjern eventuelle dårlige blade.
Kom rosenkålene over i en skål og tilføj olivenolie, salt og peber.
Placer de krydrede rosenkål i zone 2 af airfryeren.
Vælg Zone 2 og grillfunktionen, og juster derefter temperaturen til 240°C og tiden til 6 minutter.
Vælg Synkroniser for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.
Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.
Når både svinemørbraden og rosenkålen er færdige, fjernes disse fra airfryer-kurvene.
Lad svinemørbraden hvile et par minutter, inden den skæres i skiver.
Vend de kogte rosenkål med balsamicoeddike.
Server den udskårne svinemørbrad sammen med rosenkålen.