Pork Tenderloin + Brussel Sprouts

Rating
Yields4 Servings
Svine Mørbrad
 600 g svinemørbrad, 2,5 centimeter tyk
 efter smag salt
 efter smag peber
 2 kviste frisk rosmarin
 2 tbsp Dijon sennep
 2 tbsp olivenolie
 2 tbsp honning
 2 tbsp citronsaft
Rosenkål
 2 cups rosenkål
 2 tbsp olivenolie
 efter smag salt
 efter smag peber
 2 tbsp balsamicoeddike
1

Dup svinemørbraden tør med køkkenrulle.

2

I en skål blandes salt, peber, hakket frisk rosmarin, dijonsennep, olivenolie, honning og citronsaft sammen til en marinade.

3

Pensl marinaden over svinemørbraden, og sørg for, at den er jævnt dækket. Lad det marinere i mindst 10 minutter ved stuetemperatur, eller natten over i køleskabet for at få forstærket smag.

4

Placer den marinerede svinemørbrad i zone 1 af Air Fryer.

5

Vælg Zone 1 og stegefunktionen, og juster derefter temperaturen til 200°C og tiden til 12 til 16 minutter, afhængigt af det ønskede niveau.

6

Skær rosenkålen i halve på langs, og fjern eventuelle dårlige blade.

7

Kom rosenkålene over i en skål og tilføj olivenolie, salt og peber.

8

Placer de krydrede rosenkål i zone 2 af airfryeren.

9

Vælg Zone 2 og grillfunktionen, og juster derefter temperaturen til 240°C og tiden til 6 minutter.

10

Vælg Synkroniser for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.

11

Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.

12

Når både svinemørbraden og rosenkålen er færdige, fjernes disse fra airfryer-kurvene.

13

Lad svinemørbraden hvile et par minutter, inden den skæres i skiver.

14

Vend de kogte rosenkål med balsamicoeddike.

15

Server den udskårne svinemørbrad sammen med rosenkålen.

Ingredients

Svine Mørbrad
 600 g svinemørbrad, 2,5 centimeter tyk
 efter smag salt
 efter smag peber
 2 kviste frisk rosmarin
 2 tbsp Dijon sennep
 2 tbsp olivenolie
 2 tbsp honning
 2 tbsp citronsaft
Rosenkål
 2 cups rosenkål
 2 tbsp olivenolie
 efter smag salt
 efter smag peber
 2 tbsp balsamicoeddike

Directions

1

Dup svinemørbraden tør med køkkenrulle.

2

I en skål blandes salt, peber, hakket frisk rosmarin, dijonsennep, olivenolie, honning og citronsaft sammen til en marinade.

3

Pensl marinaden over svinemørbraden, og sørg for, at den er jævnt dækket. Lad det marinere i mindst 10 minutter ved stuetemperatur, eller natten over i køleskabet for at få forstærket smag.

4

Placer den marinerede svinemørbrad i zone 1 af Air Fryer.

5

Vælg Zone 1 og stegefunktionen, og juster derefter temperaturen til 200°C og tiden til 12 til 16 minutter, afhængigt af det ønskede niveau.

6

Skær rosenkålen i halve på langs, og fjern eventuelle dårlige blade.

7

Kom rosenkålene over i en skål og tilføj olivenolie, salt og peber.

8

Placer de krydrede rosenkål i zone 2 af airfryeren.

9

Vælg Zone 2 og grillfunktionen, og juster derefter temperaturen til 240°C og tiden til 6 minutter.

10

Vælg Synkroniser for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.

11

Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.

12

Når både svinemørbraden og rosenkålen er færdige, fjernes disse fra airfryer-kurvene.

13

Lad svinemørbraden hvile et par minutter, inden den skæres i skiver.

14

Vend de kogte rosenkål med balsamicoeddike.

15

Server den udskårne svinemørbrad sammen med rosenkålen.

Notes

Pork Tenderloin + Brussel Sprouts
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.