Pork Tacos

Rating
Yields2 Servings
Svinebøffer
 500 g svinebøffer, 1 centimeter tykke
 2 tbsp chipotle paste
 1 tsp spidskommen pulver
 1 citron citronsaft
 1 appelsin appelsinjuice
 1 tsp salt
 ½ tsp peber
 1 tsp røget paprika
Grillet majs salsa
 2 sukkermajskolber
 2 tbsp olivenolie
 1 i tern tomater
 1 i tern rødløg
 ¼ cup koriander
 1 citron citronsaft
 1 hakket frisk chili
Avocado Mayo
 2 avocadoer
 1 olivenolie
 ¼ cup mayonnaise
 efter smag salt
 efter smag peber
 1 citron citronsaft
Svinekød Tacos
 grillet svinebøf
 grillet majssalsa
 avocado mayo
 tortillas
1

Kombiner svinebøffer, chipotlepasta, spidskommen, citronsaft, appelsinsaft, salt, peber og røget paprika i en skål. Bland godt for at dække svinekødet jævnt. Lad det marinere i mindst 30 minutter, eller natten over for bedre smag.

2

Vælg Zone 1 og grillfunktionen, juster temperaturen til 240°C og tiden til 5 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

3

Grill de marinerede svinebøffer i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag dem ud af airfryeren og lad dem hvile et par minutter, før de skæres i skiver.

4

Pensl majsene med olivenolie og grill ved 240°C, indtil de er forkullede på alle sider. Lad majsene køle lidt af, og fjern derefter kernerne fra kolberne med en kniv.

5

I en skål kombineres de grillede majskerner, hakket tomat, hakket rødløg, hakket koriander, hakket frisk chili og citronsaft. Bland godt. Smag til med salt og peber efter smag.

6

Mos avocadoerne i en separat skål.

7

Tilsæt mayonnaise, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Bland indtil godt blandet og cremet.

8

Opvarm tortillaerne i en tør stegepande, indtil de er varme og let ristede.

9

Fordel en skefuld avocadomayo på hver tortilla.

10

Top med skiver af grillet flæsk.

11

Hæld den grillede majssalsa over svinekødet.

12

Server tacos med det samme, med ekstra salsa og avocadomayo som tilbehør, hvis det ønskes.

Ingredients

Svinebøffer
 500 g svinebøffer, 1 centimeter tykke
 2 tbsp chipotle paste
 1 tsp spidskommen pulver
 1 citron citronsaft
 1 appelsin appelsinjuice
 1 tsp salt
 ½ tsp peber
 1 tsp røget paprika
Grillet majs salsa
 2 sukkermajskolber
 2 tbsp olivenolie
 1 i tern tomater
 1 i tern rødløg
 ¼ cup koriander
 1 citron citronsaft
 1 hakket frisk chili
Avocado Mayo
 2 avocadoer
 1 olivenolie
 ¼ cup mayonnaise
 efter smag salt
 efter smag peber
 1 citron citronsaft
Svinekød Tacos
 grillet svinebøf
 grillet majssalsa
 avocado mayo
 tortillas

Directions

1

Kombiner svinebøffer, chipotlepasta, spidskommen, citronsaft, appelsinsaft, salt, peber og røget paprika i en skål. Bland godt for at dække svinekødet jævnt. Lad det marinere i mindst 30 minutter, eller natten over for bedre smag.

2

Vælg Zone 1 og grillfunktionen, juster temperaturen til 240°C og tiden til 5 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

3

Grill de marinerede svinebøffer i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Tag dem ud af airfryeren og lad dem hvile et par minutter, før de skæres i skiver.

4

Pensl majsene med olivenolie og grill ved 240°C, indtil de er forkullede på alle sider. Lad majsene køle lidt af, og fjern derefter kernerne fra kolberne med en kniv.

5

I en skål kombineres de grillede majskerner, hakket tomat, hakket rødløg, hakket koriander, hakket frisk chili og citronsaft. Bland godt. Smag til med salt og peber efter smag.

6

Mos avocadoerne i en separat skål.

7

Tilsæt mayonnaise, olivenolie, citronsaft, salt og peber. Bland indtil godt blandet og cremet.

8

Opvarm tortillaerne i en tør stegepande, indtil de er varme og let ristede.

9

Fordel en skefuld avocadomayo på hver tortilla.

10

Top med skiver af grillet flæsk.

11

Hæld den grillede majssalsa over svinekødet.

12

Server tacos med det samme, med ekstra salsa og avocadomayo som tilbehør, hvis det ønskes.

Notes

Pork Tacos
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.