Parmesan laks med ristede grøntsager og kartofler

Parmesan laks med ristede grøntsager og kartofler, airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields2 Servings
Laks – Zone 1
 400 g laksefilet i portionsstykker (🔁 enhver fiskefilet)
 20 g (0,25 dl) mandler
 15 g (0,25 dl) parmesanost
 2 tbsp persille
 1 fed hvidløg
 0,50 citron, skal
 0,25 tsp salt
 0,50 tsp friskkværnet sort peber
Grøntsager – Zone 2
 200 g små kvisttomater
 300 g faste kartofler
 1 tbsp rapsolie (avocadoolie)
 1 tsp timian
 Salt og peber
Parmesan mayonnaise
 1 dl mayonnaise
 1 fed hvidløg, presset
 0,50 dl fintrevet parmesanost
 0,5 spsk citronsaft
1

Kom mandler, parmesanost, persille, hvidløg og citronskal, salt og peber i en blender og bland groft. Det skal ikke blive til en creme men have en smuldrende konsistens.

2

Læg laksefileterne direkte i én kurv. Sørg for, at der er mellemrum mellem dem. Fordel parmesan-crumblen over laksefileterne. Sprøjt gerne laksen med lidt olie.

3

Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Kom dem i en skål og bland med olie og krydderier. Læg dem i Zone 2-kurven og spred dem så meget som muligt.

4

Start Zone 1 med laksen om 11 min ved 180°C. Hvis laksen ikke er færdig endnu, koges den i yderligere 2 minutter.

Ingredients

Laks – Zone 1
 400 g laksefilet i portionsstykker (🔁 enhver fiskefilet)
 20 g (0,25 dl) mandler
 15 g (0,25 dl) parmesanost
 2 tbsp persille
 1 fed hvidløg
 0,50 citron, skal
 0,25 tsp salt
 0,50 tsp friskkværnet sort peber
Grøntsager – Zone 2
 200 g små kvisttomater
 300 g faste kartofler
 1 tbsp rapsolie (avocadoolie)
 1 tsp timian
 Salt og peber
Parmesan mayonnaise
 1 dl mayonnaise
 1 fed hvidløg, presset
 0,50 dl fintrevet parmesanost
 0,5 spsk citronsaft

Directions

1

Kom mandler, parmesanost, persille, hvidløg og citronskal, salt og peber i en blender og bland groft. Det skal ikke blive til en creme men have en smuldrende konsistens.

2

Læg laksefileterne direkte i én kurv. Sørg for, at der er mellemrum mellem dem. Fordel parmesan-crumblen over laksefileterne. Sprøjt gerne laksen med lidt olie.

3

Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Kom dem i en skål og bland med olie og krydderier. Læg dem i Zone 2-kurven og spred dem så meget som muligt.

4

Start Zone 1 med laksen om 11 min ved 180°C. Hvis laksen ikke er færdig endnu, koges den i yderligere 2 minutter.

Notes

Parmesan laks med ristede grøntsager og kartofler
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.