Kom mandler, parmesanost, persille, hvidløg og citronskal, salt og peber i en blender og bland groft. Det skal ikke blive til en creme men have en smuldrende konsistens.
Læg laksefileterne direkte i én kurv. Sørg for, at der er mellemrum mellem dem. Fordel parmesan-crumblen over laksefileterne. Sprøjt gerne laksen med lidt olie.
Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Kom dem i en skål og bland med olie og krydderier. Læg dem i Zone 2-kurven og spred dem så meget som muligt.
Start Zone 1 med laksen om 11 min ved 180°C. Hvis laksen ikke er færdig endnu, koges den i yderligere 2 minutter.
Ingredients
Directions
Kom mandler, parmesanost, persille, hvidløg og citronskal, salt og peber i en blender og bland groft. Det skal ikke blive til en creme men have en smuldrende konsistens.
Læg laksefileterne direkte i én kurv. Sørg for, at der er mellemrum mellem dem. Fordel parmesan-crumblen over laksefileterne. Sprøjt gerne laksen med lidt olie.
Skræl kartoflerne og skær dem i ca. 3 mm tykke skiver. Kom dem i en skål og bland med olie og krydderier. Læg dem i Zone 2-kurven og spred dem så meget som muligt.
Start Zone 1 med laksen om 11 min ved 180°C. Hvis laksen ikke er færdig endnu, koges den i yderligere 2 minutter.