Placer baconstrimlerne i Zone 2 af Air Fryer, og lad plads mellem hver strimmel.
Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 200°C og indstil tiden til 6 minutter, og tryk på Start/Pause.
Skær hver skive brød i ønskede former, såsom trekanter eller rektangler. Sæt til side.
Pisk fløde, æg, salt, peber, revet Grana Padano, revet ost og hakket persille sammen i en røreskål.
Dyp brødet i blandingen, og sørg for, at det er grundigt dækket på begge sider. Lad overskydende blanding dryppe af.
Arranger de brødskiverne i et enkelt lag i en kurv i airfryeren, og sørg for, at de ikke overlapper hinanden.
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og indstil tiden til 8 minutter, og tryk på Start/Pause.
"
Steg de franske toastskiver, og vend dem halvvejs igennem tilberedningen, indtil de er gyldenbrune og sprøde på ydersiden og gennemstegte indeni."
Når toastskiverne og baconstrimlerne er stegte til perfektion, fjernes de fra airfryeren.
Server den franske toast varm sammen med sprøde baconstrimler.
Ingredients
Directions
Placer baconstrimlerne i Zone 2 af Air Fryer, og lad plads mellem hver strimmel.
Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 200°C og indstil tiden til 6 minutter, og tryk på Start/Pause.
Skær hver skive brød i ønskede former, såsom trekanter eller rektangler. Sæt til side.
Pisk fløde, æg, salt, peber, revet Grana Padano, revet ost og hakket persille sammen i en røreskål.
Dyp brødet i blandingen, og sørg for, at det er grundigt dækket på begge sider. Lad overskydende blanding dryppe af.
Arranger de brødskiverne i et enkelt lag i en kurv i airfryeren, og sørg for, at de ikke overlapper hinanden.
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og indstil tiden til 8 minutter, og tryk på Start/Pause.
"
Steg de franske toastskiver, og vend dem halvvejs igennem tilberedningen, indtil de er gyldenbrune og sprøde på ydersiden og gennemstegte indeni."
Når toastskiverne og baconstrimlerne er stegte til perfektion, fjernes de fra airfryeren.
Server den franske toast varm sammen med sprøde baconstrimler.