Miso Eggplants + Asian Greenbeans

Rating
Yields2 Servings
Miso Aubergine
 2 cups grønne bønner
 4 fed hvidløg
 2 tbsp soya sovs
 1 tbsp tørret chili
 1 smule sesamolie
 2 auberginer
 1 tbsp olie (solsikke, rapsolie eller anden neutral olie)
 1 pinch salt
 2 tbsp honning
 3 tbsp mirin
 2 tbsp miso
 1 tbsp soya sovs
 1 Hakket forårsløg
 1 tsp ristede sesamfrø
1

Hak forårsløget og kom det i en skål.

2

I en lille skål blandes sojasovsen, hakket hvidløg og tørrede chili sammen. Tilsæt sesamolie efter smag. tilføj de grønne bønner. Sæt til side.

3

Skær auberginerne ud med en skarp kniv, og lav flade snit i et krydsmønster på snitsiden.

4

Dryp olien over de skårne auberginer og drys dem med en smule salt.

5

Forvarm airfryeren i grilltilstand.

6

Tilsæt auberginerne med den riflede side opad og grill dem i 15 minutter.

7

"I en lille skål piskes mirin, miso, honning og sojasovs godt sammen.
Tilpas efter smag."

8

Brug en pensel eller ske til generøst at pensle miso-sovsen på den skårede side af auberginerne.

9

Placer auberginerne i zone 1, med den skårede side opad.

10

Placer de marinerede grønne bønner i zone 2.

11

Vælg Grandzone og Grill-funktionen, juster derefter timeren til 10 minutter, og tryk på Start/Pause.

12

Når både de asiatiske grønne bønner og Miso-aubergine er færdige, arrangeres de på et serveringsfad.

13

Pynt auberginerne med hakkede forårsløg og ristede sesamfrø.

14

Serveres varm som en lækker og smagfuld dobbeltret, perfekt til en vegetarisk hovedret eller som tilbehør til et asiatisk-inspireret måltid!

Ingredients

Miso Aubergine
 2 cups grønne bønner
 4 fed hvidløg
 2 tbsp soya sovs
 1 tbsp tørret chili
 1 smule sesamolie
 2 auberginer
 1 tbsp olie (solsikke, rapsolie eller anden neutral olie)
 1 pinch salt
 2 tbsp honning
 3 tbsp mirin
 2 tbsp miso
 1 tbsp soya sovs
 1 Hakket forårsløg
 1 tsp ristede sesamfrø

Directions

1

Hak forårsløget og kom det i en skål.

2

I en lille skål blandes sojasovsen, hakket hvidløg og tørrede chili sammen. Tilsæt sesamolie efter smag. tilføj de grønne bønner. Sæt til side.

3

Skær auberginerne ud med en skarp kniv, og lav flade snit i et krydsmønster på snitsiden.

4

Dryp olien over de skårne auberginer og drys dem med en smule salt.

5

Forvarm airfryeren i grilltilstand.

6

Tilsæt auberginerne med den riflede side opad og grill dem i 15 minutter.

7

"I en lille skål piskes mirin, miso, honning og sojasovs godt sammen.
Tilpas efter smag."

8

Brug en pensel eller ske til generøst at pensle miso-sovsen på den skårede side af auberginerne.

9

Placer auberginerne i zone 1, med den skårede side opad.

10

Placer de marinerede grønne bønner i zone 2.

11

Vælg Grandzone og Grill-funktionen, juster derefter timeren til 10 minutter, og tryk på Start/Pause.

12

Når både de asiatiske grønne bønner og Miso-aubergine er færdige, arrangeres de på et serveringsfad.

13

Pynt auberginerne med hakkede forårsløg og ristede sesamfrø.

14

Serveres varm som en lækker og smagfuld dobbeltret, perfekt til en vegetarisk hovedret eller som tilbehør til et asiatisk-inspireret måltid!

Notes

Miso Eggplants + Asian Greenbeans
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.